16 Mart 2014 Pazar

Kadınlar Günümüzü Kutladık #biricitlekadınlargunu :)


9 Martta 9 özel, birbirinden tatlı kadın blog yazarı Bakırköy İstasyon Cafe'de buluştuk.Çok keyifli, eğlenceli, birbirinden güzel anlar yaşadığımız, Dünya Kadınlar Gününü harika bir şekilde geçirdiğimiz bir gün oldu :) Bakırköy İstasyon Cafe, daha önceden de severek gittiğim yerlerden birisi, sımsıcak ortamı olan, İtalyan ve Türk mutfağından lezzetleri tadabileceğiniz çok hoş bir cafe :) Aylardır planladığım, heyecanlandığım 9 Mart sabahı; Kırık Şemsiye blogunun sahibesi Esracığım ile bizim evde buluştuk :) Esra'ya çok teşekkür ediyorum, hediye paketlerini götürürken çok yardımcı oldu, canım benim ellerine sağlık :) Kahve sohbetimize dalmışken biz kuafore zor yetişiyorduk :)) Kuaförüm 'nerde kaldın' diye aradı, o derece, panik ile kuaföre, oradan da araba ile cafenin yolunu tuttuk. (kuaförümü sabahın köründe açtırıp, lafa dalıp gitmeyi unutan tek insan olma özelliğimi korudum! :) )

Bakırköy İstasyon Cafe'ye geldiğimizde bizi sıcacık, çok tatlı insanlar karşıladı. Çok kibar ve çok nazikler. Bize ikramları, yemekleri, kahveleri, çayları için çok tesekkur ediyorum. Hepsi çok lezzetliydi, sıcaklıkları ve samimiyetleri ise çok güzeldi. Sizi etkinliğimizden fotoğraflarla başbaşa bırakıyorum :) 

En yakın kız arkadasım,can dostum cicekler göndermiş:)


Kadın Bloggerlar Buluşmasında açılış konuşmamı yaparken :)

Bütün sponsorlarımızın tek, tek selamlarını ve sevgilerini de ilettim:)




Bakırköy İstasyon Cafe'nin kahve ikramları ile başlayan harika günümüz :)

Hediyelerimizi poşetlerinden çıkarıp incelemeye ve fotograflamaya basladık :) Moshos Garden'in bizler için özel isimlerimizi de yazdığı hediyeleri :)
Burçlarımıza özel olarak hazırlanan, Chocchic Çikolatalarımız, Zeynep Turan Burç yorumlarımızda üzerlerinde yazıyordu :)

Axesayra'nın çok hoş tasarımları olan takılarımız ve sevimli kutuları ile :)

Bulgarian Rose'un yeni ve Türkiye'ye ilk kez gelen ürünü ile tanışmamız :)

Orkide Hareketi'nin çok hoş hediyeleri :)

Hayat Reçeli rujunu denerken :)

Dr. Metin Ürünleri ile tanısma anlarımız :)


Raen'in yeni çıkan Gül Tonic'inin kokusu öncelikle bizi cezbetti :)


Dikiş Butiğinin bize özel el emeği ile diktiği uyku gözlükleri sevimli çantaları, tanısmısken denedikte :)

Oriflame Türkiye'nin bize özel kırmızı kutuları ile :)

Cyrene'nin yeni ürünü ile tanısma anlarımız :)

Eczacıbaşı Selin Markalarının ürünleri ile tanısmamız :)


Biz kitap okumayı çok seviyoruz :) Trend Yayınevi'nin harika kitapları ile tanısmamız :)



Fouf Dead Sea Cosmetics ile ilk kez tanısan bloggerlar sevinc icinde:)


Tuğba Kuruyemiş'in bize özel hazırladıkları hediyelerinde bir kuş sütü eksikti :) Lokumlar, çikolatalar, kahveler :)


Farina Bella ile ilk kez tanıstık, rengarenk kutularından cıkan lezzetler ile :)

Funbou'nun kalpleri, yaka broşlarımız ve isimliklerimiz harikaydı :) Çok özel hatıralar bizim için :)


En sevdiğim kareler: Yukarıdan soldan; Makyajlı Kareler, Biricit, Mor Hastası, Sende İncel, Oturanlar soldan; Hayat Reçeli, Yıldızlı Makyaj, Audreyin Şekerleri, Kırık Şemsiye :)


Sende İncel, Biricit, Mor Hastası :) 


Sende İncel, Biricit, Mor Hastası, Kırmızı Lale :) Canlarım benim:)


Biricit, Kırık Şemsiye :)


Bakırköy İstasyon Cafe'nin bize öğle yemeği ikramları, İtalyan Mutfağı lezzetlerinden kırmızı et soslu,peynirli hamur yemeği ve soslu salata, o kadar lezzetliydi ki özellikle ismini sordum ama bize özel olduğunu söylediler :) Eğer giderseniz kesinlikle bu yemeği yemelisiniz mükemmeldi, bayıldım :)



Yemek sonrasında Bakırköy İstasyon Cafe'nin bizlere tatlı ikramı sürprizleri hemde kalple süslemişler çok lezzetliydi, sunumu da harikaydı :) Mymiscake'in bize özel hazırladığı kurabiyelerimizde çok güzeldi :)



Yemek sonrasında, sponsorlarımızın hediyelerini yine inceledik, Fresh'n Soft paketlerimizi incelerken :)

Finsera'nın paketi ile tanıstığımız anlar, doğal, arılı, taptaze gıdalar var icinde :)


Ekerler Rose'un Acık Gül Fidanları ile tanısmamız, Kadınlar Gününe Güller yakısır diye düşündüm, hem de kalıcı bir hatıra olsun istedim, gül ağacımız olsa fena mı olur :)

Mixray'ın 3 Bloggerımıza hediyeleri oldu, Sende İncel'in tatlı kızına Mini'ye çekilişi yaptırdım ve hediyeleri kazanan 3 Şanslı Bloggerımız: Hayat Reçeli, Mor Hastası ve Sende İncel oldular :)









Makyajlı Kareler'in bebeği de Biricit ablasını görmeye geldi, anne olmak kadın olmak böyle bir sey iste bebeğin seni özlerse blog bulusmasına gittim ben diyemezsin, bebeğini alır bağrına basarsın :) Bulusmamızdaki tek erkek :)

Blog Dostlarım bana sürprizlerde hazırlamıslar, cok tesekkur ederim Sende İncel, Mor Hastası, Kırmızı Lale ve Yıldızlı Makyaj, ayrıca baska bir yazımda yazacağım hediyelerinizi, Sende İncel'in cok zarif hediyesi :)


Davetimi kabul edip gelen, çok sevdiğim blog yazarı arkadaslarıma; Hayat Reçeli'ne, Audreyin sekerleri'ne, Sendeincel'e, Kirmizi Lale'ye, Mor Hastasi'na, Makyajli Kareler' e,  Yildizli Makyaj'a ve Kirik Semsiye'ye tek tek tesekkur ederim :) 




Sponsor Firmalarımıza ise destek oldukları için çok teşekkür ederim,Başta cafelerinde bizi harika bir şekilde ağırlayan Bakırköy İstasyon Cafe olmak üzere tüm sponsorlarımıza 
MixrayBulgarian RoseChocChic ÇikolataDr. Metin Anti AgingRaen,Orkide HareketiTrend YayıneviSelinEssence,  Moshos GardenDikiş ButiğimPurnem,FashionistaFresh'n SoftHc Hair Care , PurnevaCyreneMinik FabrikaMymiscakeFunbouOriflame TürkiyeFinseraFouf Dead Sea Cosmetics,  Ekerler RosesTuğba KuruyemişFarina BellaAxesayra 'ya çok teşekkürler, ürünlerinizi de detaylıca deneyip yazacağız, sponsorlarımızın hediyelerini merak ediyorsanız buradaki yazımı da okuyabilirsiniz :) 

Biricit derki; kadınlar günümüz çok keyifli ve neseli gecti umarım her günümüz böyle güzel olur :)

10 yorum:

  1. Eğlenceli bir gün olduğu her karede belli canım.Emeğine sağlık.Tebrikler :))

    YanıtlaSil
  2. canım benim çok güzel bir gündü eline sağlık herşey çok güzeldi en kısa zamanda tekrar görüşürüz umarım ..:-))

    YanıtlaSil
  3. Bir gün senin yaptığın buluşmaları kıskanıp basıcam ama :D Şaka bi yana çok güzel görünüyorsunuz hepiniz canım :)

    YanıtlaSil
  4. cok tesekkur ederim makyaj kelebeği :) cok guzel bir gun oldu,opuyorum kocaman

    YanıtlaSil
  5. en kısa zamanda gorusuruz umarım canım cok guzeldi cok tesekkur ederim geldiğin icin :) sevgiler

    YanıtlaSil
  6. j.dcim keske gelebilsen senide en basta cağırırım buralara yolun dusuyor mu? cok tesekkurler :))

    YanıtlaSil
  7. Güzel bir gündü eline emeğine sağlık biricit :))

    YanıtlaSil
  8. rica ederim canım geldiğin icin ben tesekkur ederim :))

    YanıtlaSil
  9. canım netteki ve bilgisayardaki arızadan dolayı yeni giriyorum nete. cok güzel bir gündü ama görkemden dolayı erken ayrıldım maalesef:( ama sizleri çok özlemişim tekrar gördüğüme çok sevindim. tekrar görüşmek üzere kocaman öptüm:)

    YanıtlaSil
  10. gecmiş olsun canım insallah bi an once duzelir, bende cok sevindim tatlım en kısa zamanda yine gorusuruz insallah bende kocaman opuyorum :)

    YanıtlaSil