17 Nisan 2014 Perşembe

Erkeklerde Görülen Tribal Enfeksiyon Vakaları


Kim demiş kadınlar hep trip atıyor diye?Kim demişse yalan demiş bence çünkü kadınlardan daha çok trip atan bir canlı daha var: Erkekler! :) Erkekler kadınlara sayıyorlar, çok triplisin, çok konusuyorsun, durduk yere sorun cıkartıyorsun diye sürekli laf söylüyorlar. Fakat aynısını kendileri yaptıkları zaman onlarınki normal bir davranış oluyor. Şimdi erkeklerde görülen tribal enfeksiyon vakalarını inceleyelim ve tedavi yöntemlerini görelim.

-Telefona cevap vermeme: Görende Müdür, Şef vb.. zanneder ki, işleri çok yoğun olduğu icin bu meslekleri yazdım. Halbuki iş yoğunluğu cok olan insanlar bile sevgilileri ile ilgileniyorlar. Sevgilinizin telefonunu bakmayacaksanız, sevgilinizi aramayacaksanız o telefonu tasımayın bence! Tedavisi: Aramayın!

-Mesajlara cevap vermeme: Hem facebook hemde sms mesajlarına cevap vermeyen, yüksek trip sahibi erkeklerin tedavisi; egolarını yok etmeniz ve aynısını ona yapmanız! Eğer siz de onun mesajına cevap vermez, facebook mesajını görüp (karsınızda ki görüldü olarak yazdığını görecek), cevap yazmazsanız sizden iyisi olmaz demedi demeyin!

- Küsmek: Kimse kusura bakmasın ama koskoca erkeklerin artık yasını basını almıs erkeklerin, bir tartısmada küsmesi o kadar sacma geliyor ki bana. Taraflarımı değiştirdik benim mi haberim yok, erkek olan sendin, kadın olan bendim, yoksa sen kadın oldun da benim mi haberim yok? Küsmek kadına yakısır, erkeğe değil! Küsen erkeğin çözümü; uğrasmayın, trip seansları bitince dönecektir!

- Ukala tavırlar: Herseyi sizden iyi bilir, siz hicbir sey bilmemiş, görmemişsinizdir, laflarıyla, ukalalığıyla sizi kırar, belki bunun farkında değildir, belki de bilerek yapmaktadır. Zamanında söylediğiniz bir sözün altında eziliyor olabilir ve onun acısını sizi tersleyip cıkarmaya calısabilir. Kısacası salak olmadığınızı ve akıllı birisi olduğunuzu anladı o yüzden de sizinle başedemiyor. Kendi haline bırakın veya onu terkedin. Yokluğunuzla basbasa kalınca değerinizi anlayacaktır geri dönecektir belki ama iş işten gecmişte olabilir. Ukala halini düzeltmesi icin acıkca konusmalısınız yoksa ne yaptığını kendi de bilemiyor olabilir.

Daha da sayılabilir bu durumlar, sizin yasadığınız durumlar var mı? :)

Biricit derki; devir değişti kadınlar değil artık erkekler trip yapıyorlar..

2 yorum:

  1. Gerçek bir konuya parmak basmışsın , var böyle erkekler ! ama seninde dediğin gibi , bu nazlı tavırlar sadece kadınlara yakışıyor be arkadaş :)) erkekte bir sakil mi duruyor ne ...

    YanıtlaSil
  2. erkeklere erkek gibi davranmak yakısır canım :) ama bazı kadınlar onlardan daha da erkekler niyeyse artık fazla nazda asık usandırır canım hem kadın hem de erkek icin gecerli tabi

    YanıtlaSil