14 Nisan 2014 Pazartesi

Farina Bella Un Kurabiyesi ve Muffinleri Deneyimim :)


Farina Bella ilk kez tanıstığım markalardan birisi. Ürünlerini ilk kez denedim :) Biricitle Kadınlar Günü Bulusmama cok guzel dört tane ürünleri ile destek olmuslardı. Ürünlerin yapılısı cok basit, hepsinin arkasında tarifleri un, yumurta veya yağ ilavesi yazıyor. Tarife göre uygulabiliyorsunuz ve harika lezzetler ortaya cıkıyor :) 3 tane ürünlerini denedim ve yine kullanacağım lezzetlerden.
Farina Bella Un kurabiyesi; en sevdiklerimden oldu, un kurabiyesini cok severim ve pratik bir sekilde yaptım :)


En son fırından cıktıktan sonra, pudra sekerini dokuyoruz, paketin icinden pudra sekeride cıkıyor.




Farina Bella'nın Muffinleri ise harikaydı :) Evde muffin yapma keyfini yasadım :) Tuzlu Muffinin karısımının icine zeytin ilave ettim, zeytin cekirdeğini ayıkladım ve karısıma ekledim. Kalıplarına döküp üzerine de çöre otu serptim, muffin kalıpları da kutusundan cıkıyor.Kutunun arkasında yazan tarife göre yağını yumurtasını da ekledim. Çok pratik bir sekilde, fırında 20-25 dk pişirdim.




Hem misafirlerimiz hem annem hem de ben bayıldık :)



Farina Bella Sade Muffin, tatlı icerikli bir muffin olduğu icin icine damla cikolata veya meyve taneleri ekleyebiliyorsunuz. Ben elma kesip kucuk kucuk tanelerini ekledim, elmalı muffin yaptım :) Cook lezzetli oldu, arkadaslarım, annem ve ben bayılarak yedik :)


 Pişmesinden önce :)

 Piştikten sonra :)



Farina Bella hem harika lezzetli hem de icinde yabancı maddeler bulunmuyor, helal sertifikalı ürünleri var. Denemediyseniz kesinlikle denemeniz gereken tatlardan :) Farina Bella'ya cok tesekkur ederim,beni güzel lezzetleri ile tanıstırdıkları ve blogger bulusmama destekleri icin :)


Biricit; Farina Bella lezzetlerine bayıldı :)

2 yorum:

  1. Merhaba
    Bende çok severim özellikle tarçınlı ve kakolu muffini.

    Elinize sağlık afiyet olsun.

    YanıtlaSil
  2. henuz onları denemedim ama deneyeceğim :) cok hosuma gitti cunku cok beğendim:) tesekkurler

    YanıtlaSil