17 Haziran 2014 Salı

Beauty Eurasia Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarı Biricit İzlenimleri :)


Geçtiğimiz cumartesi günü Cnr Expo'daki Beauty Eurasia Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarındaydık.  Hayat Reçeli, Gülümse Yüzüme ve Gizem'in Saksısı ile beraber gittiğimiz güzellik fuarı, çok renkli ve eğlenceli geçti :) Sadece 2 gün sürmesi ve bizim son gün gitmemiz hatta son saatlerde gidebilmemiz tabii ki tamamını gezemememize neden oldu. Fakat yine de hem bazı tanıdığım kozmetik firmalarını hem de yeni tanıstığım firmaları gördüğüme sevindim. Yoğun bir ilgi alaka vardı bloglarımıza, daha önceden tanıdığım firma yetkilileri ile bir araya gelip sohbet etmek ve ürünleri hakkında bilgi sahibi olmak, aynı zamanda da blog arkadaslarımla keyifli saatler geçirmek çok hoşuma gitti:) Şimdi sizleri fuardaki güzel görüntüler ile basbasa bırakıyorum bu yazımda, umarım en yakın zamanda yine böyle güzel bir fuar düzenlenir, biz de gideriz :))

Gizemin Saksısı ve Ben; Elite standını incelerken :)


Fuar özçekimimiz :) Gülümse Yüzüme, Ben, Hayat Reçeli, Gizemin Saksısı:)

Lavera'nın cilt bakımı ürünleri, kremler, losyonlar, yüz maskeleri. Ben daha önce makyaj malzemelerini kullanmıştım fakat cilt bakım ürünlerini de hayranlıkla inceledim cunku organik ürünler, en sevdiğim bakım ürünleri :) Bizimle cok ilgilendiler, yüz maskelerini oldukca merak ettim:) Lavera'nın makyaj standında ise yepyeni ürünlerini inceledim, cildime nasıl allık sürebileceğim hakkında bilgi sahibi oldum:) Standtan ayrılırken; bize cok güzel hediyelerde verildi, tesekkurler:) 


Seneler seneler evvel cok sevdiğim ve ürünlerini kullandığım Elite Kozmetik Standında ise yepyeni ürünler vardı:) 

İlk kez tanıstığım Mala Kozmetik; hediye ettikleri deneme ürünlerini en kısa zamanda deneyeceğim cok ilgi cekici buldum :)


Jigsaw ve Icon Beauty parfümlerini de ilk kez deneyeceğim, birbirinden hoş parfümler vardı :)


Bulgarian Standı

Bu kare ise; dekorasyonu cok beğenmem neticesinde olustu :)

En sevdiğim parfüm markalarından Ixora'nın Standı; bayılıyorum kokularına :) Denememiz icin cok güzel kokular hediye ettiler, cok tesekkurler. Cok sıcak cok samimi personelleri var :) Daha oncede iletişimde olduğum gibi hep samimiler :) 






Rebul Kozmetik'in Standı :)


Home Plus Standı, cok sık bir alısveriş cantası verdiler, stand gorevlileri hep yabancıydı zaten fuarda yabancı yetkililer oldukca fazlaydı genel olarak Asya ülkelerinden yetkililer vardı.

Redist markası ile tanısmam ve sarı melekleri ile fotografımımız :) Saç bakım ürünleri olan bir firma fakat sadece kuaforlere hizmet veriliyormus, keske perakende de satısları olsa merak ettim ürünlerini :)


İpek Pamuk'u bilmeyen yoktur sanırım, en eski ve en kaliteli pamuk firmasıdır. Yıllardır bilirim ve ürünlerini cok kullanmısımdır. Yepyeni ürünleri; makyaj temizleme, oje cıkarma mendilleri ile tanıstık, deneyimlerimde blogumda olacak :)



Dalan Kozmetik standı; zeytinyağlı ürünleri cok ilgi cekici. Daha once de kremlerini kullanmıstım cok beğenmiştim.


Cok sevdiğim ve ürünlerini de cok beğendiğim saç bakımında en iyi markalardan birisi Hc Hair Care Ovex standını da cekmeyi ihmal etmedim:) 

Bu ürünlerini özellikle denemediyseniz kesinlikle deneyin :)



Fuji Kozmetik temizlik ürünleri ilk kez duyduğum bir marka, ıslak mendilleri ile tanıstık :)


Saç kurutma makinenizde tuttuğunuz takımın amblemini görmek isterseniz onu da bulabilirsiniz :)

Gratis'lerde ürünlerini bulabileceğiniz benim ilk kez tanıdığım Gantekstil ürünleri, lifler ve banyo ürünleri cok ilgi cekiciydi. Denememiz icin yüz temizleme süngeri de verildi, deneyip yazacağım:)


Aynı zamanda fuarın en eski firmaları olduğundan ödül almıslar :)

Eveline Cosmetics ile ilk kez tanısacağım, yüz maskeleri, el bakım maskelerini de deneyip yazacağım tesekkurler :)

Eyfel Parfüm bize denememiz icin parfümlerinden verdi, ilk kez deneyeceğim :)


Rituel de Beaute hem tanıdığım hem de ürünlerini merak ettiğim bir markaydı,  burun bantlarını en kısa zamanda blogumda anlatacağım, cok sıcak samimi olan yetkililerine cok tesekkur ederim :)



Bloglarımızın yoğun bir ilgiyle karsılandığı bir güzellik fuarının daha sonuna geldik, elimiz kolumuz dolu dolu döndüğümüz bu güzel fuarın sonunda odam yeni ürünlerle doldu yine :)
















Fuar sonrasında Gülümse Yüzüme, Hayat Reçeli, Gizemin Saksısı ile cok güzel bir aksam gecirdik, kahveler icildi, yemekler yenildi sohbetimiz öyle hostu ki metroda ineceğimiz durağı bile unuttuk :) Umarım en kısa zamanda yine görüşürüz :) Çok eğlenceli ve güzel bir gündü :)

Biricit derki; yine güzellik fuarı olsun yine gidelim :)

8 yorum:

  1. oraya ışınlanmak istedim birden yaniiiii :) yasemincim blogumda makyaj malzemesi çekilişim var beklerim seni de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazıyı tekrar okuyunca bende yine orda olmak istedim :)
      tesekkurler bakıyorum hemen :) sevgiler Gülsinemcim:)

      Sil
  2. kızlar harika gözüküyorsunuz, sevgiler
    sayenizde gitmiş kadar oldum :)

    YanıtlaSil
  3. tesekkurler tatlım :) bir dahakine kesinlikle gitmelisin:) sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Yine ne güzel gezmişsiin seen :)

    YanıtlaSil
  5. gezerim ben :) dahada guzel gezeriz insallah :)

    YanıtlaSil
  6. Ortak ilgilere sahip arkadaşlarla birlikte olunca bu keşif gezmeleri daha keyifli oluyor.Bu yıl treni kaçırdım ama umarım gelecek yıl orda olabilirim :)))

    YanıtlaSil
  7. cok eğlenceli oluyor canım insallah bir dahakine beraber gideriz :)

    YanıtlaSil