24 Temmuz 2014 Perşembe

Biten Kozmetik, Cilt Bakımı, Makyaj Ürünlerim



Cilt bakımımda ve makyaj ürünlerimde kullandığım bitirdiğim kozmetik ürünlerimden bahsedeceğim bu yazımda.  Purnem, Sandex, Bioderma, Jane Iradale, Roc, Doa Kozmetik, Guerlain, The Balm ürünleri biten ürünlerim arasındalar. 

Sandex Tüy Azaltıcı Krem; bu kremi epilasyon-sir ağda sonrasında bacağımda uyguluyordum, tüyler alındıktan sonra uygulanıyor, tüylerin çıkmasında azalma meydana getiren bir ürün. Çıkış süresi uzuyor.

Purnem Cilt Bakım Ürünleri; organik ve doğal olmaları, cildimi nemlendirmeleri en çok beğendiğim özellikleri, paraben ve zararlı içerikler içermeyen bir bakım setiydi, detaylı yazımı buradan okuyabilirsiniz. 

Bioderma Atoderm El Kremi; Bioderma'nın ürünlerinde en çok  makyaj temizleme suyunu çok seviyorum, Biodermanın bu kremide oldukca hosuma gitti, nemlendirmesi çok iyi. Buradaki yazımı okuyup detaylıca bilgilenebilirsiniz. 

Jane Iradale Makyaj Bazı; makyaj öncesi cildimi nemlendirmesi için uyguladığım çok iyi bir makyaj altı baz kremiydi. Buradaki yazımı da okuyup bilgilenebilirsiniz. 

Doa Kozmetik Cilt Serumu; içeriğinde herhangi bir zararlı madde icermemesi ve cildimi nemlendirme özelliğini çok sevdiğim bir serumdu, uygulamasıda oldukca kolay, yüzüme sıkarak uyguluyordum burada ki yazımıda okuyabilirsiniz. 

The Balm Sexy Mama Pudra; çok beğendiğim bir pudraydı, yapısı, renk tonu çok güzel yine alacağım ürünlerden:) Buradaki yazımı okuyup daha çok bilgi edinebilirsiniz. 

Guerlain Altın İçerikli Makyaj Bazı; çok güzel bir makyaj altı bazıydı, içeriğinde saf altın bulunuyor, cildi nemlendirmesi ve aydınlatması çok güzeldi, bu ürün hakkında yazdığım yazıyı buradan okuyabilirsiniz. 

Roc Complete Lift Gece Kremi; beğendiğim ve gece yatarken uyguladığım bir gece kremiydi, detaylı yazımı buradan okuyabilirsiniz, nemlendirme etkisi gerçekten çok iyiydi. 

Doa Kozmetik Baobab Yağı; cildimi nemlendirmesini cok beğendiğim ve özellikle epilasyon-sir ağda sonrası cildi yatıştırmasını da çok etkili bulduğum bir üründü. Buradaki yazımı okuyup daha çok bilgilenebilirsiniz.



Biricit derki; gelsin yeni ürünler :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder