2 Temmuz 2014 Çarşamba

Cildinizi Güneşe Feda Etmeyin

Cildinizi Güneşe Feda Etmeyin

K Ceutic cildin güneşe karşı korunmasını, nem düzeyini dengede tutmasını ve cildin doğal bariyerini destekleyen beş farklı bakımı tek bir üründe sunuyor.
Güneş kremleri hayatımızın önemli bir parçası. Sadece tatilde değil, gündelik hayatta da cildinizi güneşin zararlı ışınlarından korumalısınız. Güneş yanığı, güneş lekeleri ve güneş alerjilerilerinden korunmak, hatta cildin yaşlanmasını önlemek için güneşe çıkarken ek koruma önlemleri almak gerekiyor. Bu nedenle cildimizi bir yandan koruma faktörlü ürünler ile zararlı güneş ışınlarından korurken, bir yandan da nemlenmesini sağlamamız gerekir. Ancak tüm bu özellikleri bir arada ve tek bir üründe bulmak kolay değil. Fransız Dermaceutic firmasına ait K Ceutic, içerdiği spf 50 güneş koruma faktörü ile cildinizi güneşin zararlı ışınlarından korurken, aynı zamanda cildinizi nemlendirmeye, vitamin ve mineraller ile cildi beslemeye yardımcı oluyor.
K Ceutic beş farklı özelliği bir arada bulunduruyor. İçerdiği Kompleks K, ciltteki ödem ve kızarıklık oluşumunu en alt düzeye indirmeye yardımcı oluyor. E vitamini hücre zarlarını serbest radikallerin yıkıcı etkilerine karşı korumayı destekliyor. C vitamini kolajen oluşumunu destekliyor. SPF 50 cildi güneş ışınlarına karşı korumaya yardımcı oluyor. K Ceutic, bileşimindeki shea ağacı yağı ve aloe vera sayesinde cildi hem besliyor hem de korumaya yardımcı oluyor.
K Ceutic’i doktor kliniklerinden ve eczanelerden temin edebilirsiniz.
Satış Fiyatı : 189 TL.

*Basın Bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder