16 Ağustos 2014 Cumartesi

Acayip Sorular


Cadının Kozmetik Kazanı beni mimlemiş:) İlkeye mimlediği için çok tesekkur ederim.Acayip sorular yer alıyor mim yazısında :)İşte acayip mim'in soruları şöyle;

Senaryo 1: Kitapçıda kitap seçtiğinizi düşünün,bir anda bir zombi saldırısıyla karşılaşıyorsunuz ! Etrafınız ordan oraya koşuşan insanlarla dolu,karşılık verebileceğiniz bir silahınız ya da sığınabileceğiniz bir yer yok.Tam o sırada kitapçının sahibi bir duyuruda bulunuyor. Bu zombilerin tek zayıf noktası herkesin bayıldığı ama sizin nefret ettiğiniz bir kitap. O yüzden size bunu yaşatan bir kitabı seçmeniz gerek !

Hiç böyle bir kitapla karsılasmadım desem:) Çünkü beğenmesemde o kitabı okurum sonlandırırım, nefret etmem yani, fakat Maeve Binchy Leylak Zamanı'nı cidden cok zor okumustum. O kitap olabilir.

Senaryo 2: Bir kuaföre gittiniz ve saçınızı yaptırdınız. Blendax reklamındaki abladan bile güzel, hacimli saçlarınız var. Derken deli gibi bir yağmur bastırıyor, şiddetleniyor, şiddetleniyor ! Kendinizi korumak için hangi ''devam kitabını'' feda ederdiniz ?

Hiç birini:) Kitaplarım benim için değerli, gerci en güzellerini eski sevgilime vermiş olsamda..

Senaryo 3: Edebiyat dersinde hocanız klasiklerin ne kadar önemli olduğundan,dünyayı nasıl değiştirdiğinden bahsediyor. Ama siz bu konuşmaya katlanamıyorsunuz ve hayatınızda okuduğunuz en tiksinç klasiği hocanızın kafasına fırlatıp, gururla bunun nedenlerini açıklıyorsunuz.

Sıkıldığım, tiksinç bulduğum hiç olmadı.

Senaryo 4 : Küresel ısınmanın dünyanın anasını ağlattığı bir dünya düşünün.İnanılmaz sıcak ya da inanılmaz soğuk hava koşullarıyla yaşıyorsunuz. Eskimo ceketinizi giyip ısınmak için gayret ediyorsunuz. Isınmak için hangi kitabınızı yakardınız ?

Tabii ki hiç birini:) Donmaya devam:)

Kim yapmak istiyorsa yapmak isteyenleri mimledim bende :)

4 yorum: