15 Ağustos 2014 Cuma

essence ile yaz sıcaklarında göz makyajınız bozulmasın

essence ile yaz sıcaklarında göz makyajınız bozulmasın



Avrupa’nın 1 numaralı kozmetik markası essence, ürünleriyle yaz sıcaklarında en dayanıklı göz makyajını sunuyor.
essence’in suya dayanıklı göz kalemi, eyeliner ve maskaraları ile yaz partilerinin ve plajların en güzel kızı siz olacaksınız!
Avrupa’nın en çok tercih edilen kozmetik markası essence, tüm yazı güzel ve bakımlı geçirmenizi sağlıyor. essence’in suya dayanıklı göz kalemi, eyeliner ve maskaraları ile göz makyajınız akmadan her ortamda ışıldıyor.


essence get BIG! lashes suya dayanıklı hacim maskara
Yüzdükten sonra bile belirgin ve hacimli kirpiklere sahip olmak ister misin? Bulaşmayan essence get BIG! lashes suya dayanıklı hacim maskarayı her ortamda kullanabilirsin.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 9,25TL

essence all eyes on me suya dayanıklı maskara
Kirpiklerde hacim, uzunluk ve kıvrıklık sağlayan essence all eyes on me suya dayanıklı maskara ter ve gözyaşlarına karşı dayanıklıdır. Spor aktiviteleri ve yaz yağmurları makyajınızı bozmasın.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 7,25TL



essence liquid ink suya dayanıklı eyeliner
Olmazsa olmazınız olacak bir eyeliner! Suya dayanıklı liquid ink eyeliner özel ince uçlu aplikatörü ile kusursuz bir uygulama sağlar. Muhteşem gözler için siyah çizgiler çekmek artık çocuk oyuncağı.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 9,25TL

essence liquid suya dayanıklı eyeliner
essence liquid suya dayanıklı eyeliner hızlı kurur ve uzun süre dayanır. Yenilikçi aplikatörü sayesinde rahatça kusursuz çizgiler çekebilirsiniz.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 9,25TL

essence suya dayanıklı jel göz kalemi
Yumuşak, suya dayanıklı ve uzun süre kalıcı yapısı ile jel göz kalemi tüp yerine kalem şeklinde. Kadifemsi ve pigmentasyonu yüksek essence suya dayanıklı jel göz kalemi ile yoğun eyeliner stilleri uygulayabilirsiniz.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 8,50TL


essence hakkında

essence markası, 2001 yılında Alman cosnova Beauty çatısı altında faaliyetlerine başladı. Kısa zamanda Avrupa’nın 1 numaralı renkli kozmetik markası haline gelen essence’i Eczacıbaşı Girişim, 2012 yılında Türk iye pazarına sundu.

Dünyada 70'den fazla ülkede, 22.000'i aşkın satış noktasına dağıtılan essence, trendlere uygun ve kaliteli kozmetik ürünlerini uygun fiyatlara sunuyor. Ürünlerinin kalitesi birçok ödül ve test onayıyla kanıtlanan essence, popüler dergilerin okuyucu anketlerinde en iyi markalar arasında gösteriliyor.

Üretim süreçleri, raf ömrü ve ürünlerin güvenlik değerlendirmesi olmak üzere Avrupa Kozmetik Yönetmeliği’ne sıkı bir şekilde uyum gösteren essence, ürünlerinde alerjik reaksiyonlara yol açabilecek hammaddeleri kullanmıyor, ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmiyor. essence’in tüm ürünlerinin içeriğine, özel ‘inci kitapçığı’ndan ve essence web sitesinden ulaşabilirsiniz. www.essence.eu

*Basın Bültenidir.

2 yorum:

  1. Benim eski ev arkadaşım hostesti, yakınlarda görüştüğümüzde bu markayı kullanmaya başladığını söyledi. 12 saat uçakta dayanıyomuş. hiç yenileme gereği duymuyorum dedi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bu markanın ürünleri cok iyi ve kaliteli. bu ürünleride suya dayanıklıymıs bende denemeyi dusunuyorum:)

      Sil