28 Ağustos 2014 Perşembe

Signal White Now Gold Diş Macunu Deneyimim :)


Benim Fikrim pek bir Mühimdir :) Fikri Mühim'den geçtiğimiz ay içinde gelen Signal White Now Gold paketinin içinden bir sürü signal deneme boy diş macunu, indirim kuponları, tam boy signal diş macunu ve çok şirin diş fırçası çıktı. Signal White Now Gold Diş Macunu; gerçekten de iddia ettiği gibi dişlerde tek fırçalamada beyazlığı sunuyor. Paketi açtığım günden beri neredeyse bir aya yakın zamandır diş macunlarını kullanıyorum.



Vaat ettikleri diş beyazlığını ilk fırçalamada bile elde ediyorsunuz, mavi beyaz renkte bir diş macunu. Sürdüğünüzde lacivert - maviye yakın bir renkte ağzınızda köpükler oluşuyor. Eğer diş doktoruna gidip dişlerinizi temizlettiyseniz -ben oldukça sık gitmeye çalışıyorum- diş doktorunuzun yaptığı bir işlemde de dişlerinizi beyazlatmak için bir madde sürülüyor. Bu diş macununu kullandığımda sanki diş doktoruma gitmişim ve o şekilde bir temizletme yaptırıyormuşum gibi hissettim.  Dişimi birkaç dakika fırçaladım ve çalkaladım, sonuç: bembeyaz dişler :) 



Signal White Now Gold Diş Macununu özellikle sigara/kahve/çay içenler için tavsiye ediyorum, çünkü dişleri gerçekten sarartıyorlar, bu diş macunu ise günde 2 kez fırçalamada harika bir beyazlık elde etmenizi sağlıyor. Hayranlık uyandıran harika gülümsemeler için diş beyazlığı çok önemli. Özellikle kadınların makyaj ve cilt bakımı kadar diş bakımlarına da özen göstermeleri gerekli bence. En güzel kadın güzel gülümseyen mutlu kadındır :)



Signal White Now Gold Diş Fırçası görünümü çok şirin, yapısı ise en ince noktalara kadar ulaşmayı sağlayabilmek için dizayn edilmiş. Geçtiğimiz 2 ay öncesinde en arka dişlerimden birisini 20lik dişimi çürüdüğü için çektirmiş biri olarak söyleyebilirim ki; diş fırçası da diş temizliğinde gerçekten çok önemli, en arkadaki dişlere kadar temizlenmeyi sağlaması gerekiyor. Signal White Now Gold Diş Fırçası ise tasarımı ile en arkadaki dişlerinize ulaşıyor. Bu arada Signal White Now Gold Diş Macunu hem beyazlık sağlıyor hem de diş etlerime de her hangi bir zarar vermedi. Diş etlerimde hassas ve dişlerimin de beyaz olmasını istiyorum diyorsanız tam size göre bir diş macunu.





Signal White Now Gold Diş Macununu çevremde; anneme, en yakın arkadaşımlara, komşularımıza, yakın arkadaşlarımın iş arkadaşlarına kadar anlattım ve tester diş macunlarını, indirim ceklerini verdim. Beraber tatil yaptığım akrabalarım ve yakın dostumun da denediği ve beğendikleri bu diş macununu her zaman kullanmayı düşünüyorum. Tavsiye ettiğim tanıdıklarımda kullanmaya başladılar ve sonuçtan çok memnunlar.





Fikri Mühim'e bu güzel kampanyaları ile Signal White Now Gold Diş Macunu ve Diş Fırçası ile beni tanıştırdıkları için çok teşekkür ederim. 

Biricit Signal White Now Gold Diş Macunu ve Diş Fırçasını çok beğendi :)


1 yorum: