31 Ağustos 2014 Pazar

Tatil Evliliği Yapıcam Ben :)


Tatilden geldim :) Hem aile tatilim hem de hayatımda ilk kez en yakın arkadaşımla beraber yaptığımız birkaç günlük tatil gerçekten de bana çok iyi geldi. Fakat yine tatilde de evli çiftleri, sevgilileri, nişanlıları görmek; evlenme duygularımı depreştirdi de denebilir :)) Genelde ya aşk evliliği ya da mantık evliliği yapılır veya ikisinin karışımı olan evlilikler, ben ise tatil evliliği yapıcam en sonunda:) Çünkü tatilde yalnız olmak cidden de kötü bir durum:) Sırf tatile gitmek için tatil evlenmesi yapacağım :) Bir de plaj düğünü yaparsam tamamdır:) Önce bir koca bulmam gerekiyor, benim gibi yaşamayı, gezmeyi, yemeyi, içmeyi, yeni yerler keşfetmeyi, hayatın tadını çıkarmayı bilen birisi olmalı. Özellikle de fotograf cekmeyi sevmesi lazım :) İlişkisini kimseden gizlemeyecek aksine bağıracak! Beni çok sevecek ve sevgisini gösterecek böyle birini istiyorum hayatımda, ben gerçekten değerli olmalıyım, kendimi değerli hissetmeliyim. Yok ben seviyorum ama gösteremiyorum falan bunlara karnım cok tok benim, seven insan fedakar olur, gösterir eğer gercekse sevgisi..

Gerçekten böyle biri var mı bu dünyada? Benim gibi düşünen en azından ortak özelliklerimiz olmalı, aynı seyi düşünmesekte hani aynı noktaya aynı anda bakmak 'aşk'tır ya heeh işte ondan istiyorum ben. Beni kırmayacak ki ben de onu kırmayayım. Kötü sözler söylemeyecek kadar saygısı olmalı o kişinin. İncitmemeli beni. Ben evlenip tatile gitmek istiyorum:) Balayına falan aslında evli olsam her günü balayı gibi geçirirdim ne güzel hayallerim var çoğunu buradan yazamasam da gerçekten o karşımdaki kişi her kimse şanslı olacak özel olacak, benim her anıma katlanabilirse tabi:) Ama seven insan biraz da alttan alıp katlanmaz mı pekte iyi olmayan özelliklerinize? Bence katlanır çünkü kimse mükemmel değil, kimsenin ilişkisi de mükemmel değil. Kimse kimseye karışmasın öyle ilişkimi olur bence o ilişki olmaz. Zor günümde yanımda olmalı!

Karşılıklı anlayış ve alttan alma olmalı bir ilişkide, kavgada tartışmada olur saygıyı aşmadan, zaten arada saygı ve sevgi varsa karşındakini de kırmamaya çalışırsın. Bu arada ben romantik bir erkek istiyorum, özel günlerde de normal günlerde de bir çiçek almak çok mu zor? Düşünceli olmak çok önemli, yalan söylememek hep dürüst olmak çok önemli. Çünkü o yalan illaki ortaya çıkacak bir gün. Ne kadar bir seyi gizlerseniz o bir gün ortaya çıkar. Tatilde gözlemlediğim çiftler mutlulardı, umarım bir gün bende çok mutlu olurum.

Biricit; tatil evliliği yapacak çok kararlı:)

10 yorum:

  1. Wow! Great outfit and amazing picture.

    Eye See Euphoria I http://eyeseeeuphoria.com/post/lanvin-edie-campbell-amazing-campaign

    YanıtlaSil
  2. hıhıhı inş bulursun :) ben öyle birisini buldum ama evlendikden sonra nedense değisiyor durumlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. demekki belli olmuyor birazda sans meselesi insallah canım:)

      Sil
  3. Tatil evliliği gerçekten bana da mantıklı geldi :)

    YanıtlaSil
  4. Aslında hiçte zor olmayan şeyler karşılıklı anlayışlı olmak, sevgi-saygı, tabii çiçek falan almakta ama nedense önemsenmiyor bazıları tarafından :( İnşallah bir gün çok mutlu olacağın bir evliliğin olur. :))
    Buarada yapmak istersen mimlendin :) http://gzmgdr.blogspot.com.tr/2014/09/mim-13-hangisini-tercih-edersin.html

    YanıtlaSil
  5. ınsallah canım darısı hepimizin basına gonlumuze gore buluruz umarım:)
    tesekkur ederim en kısa zamanda yapacağım:)

    YanıtlaSil