9 Eylül 2014 Salı

3 Eski Sevgilimi TOPladım 1 Adam Etmedi!


Üç eski sevgilimin isim benzerliği kadar, kaderleri de birbirine çok benziyor. Mesela 3'ü de aynı anlarda geri dönme potansiyeline sahipler. 3 ünün ortak o kadar çok özelliği var ki. 3 ü de beni sevmiyor, 3 üde boş vakitlerinde, kafaları karısıkken, yalnızken, benden sonra hayatlarına kimseyi alamadıklarından baska kız bulamadıklarından,aaa bi biricit vardı saf salak nasılsa barısır,ona geri dönelim diye düşünüp geri dönüyorlar. 3 ününde sorunları var, aileleriyle, işleriyle, kendileriyle sorunları var.(kafalarında olabilir mi evet olabilir) 3 üde iliskisini kimse bilmesin istiyor, ciddi bir iliskiye soğuk bakıyor. 3 üde öküzlükte level atlamıs yükselen burclarıda aynı, hepsi: ayı. 3 ünüde coğu konuda denedim, yanıltmadılar sağolsunlar 3 ünüzde aynısınız. E, S ve M ben size kısaca; Elma, Simit ve Muşmula diyeceğim bu yazımda isimlerinizi vermemek adına. 3 isimde de yuvarlak yiyecekleri seçtim, size özel olsun seversiniz yuvarlak seyleri siz :) 


Elma; 9 aydır sürekli geri dönüyorsun ama nereye dönüyorsun, onunda farkında değilsin. Kafası karısıkken baskasının da kafasını karıstırmaya calısıyor, döner gibi yapıyor özür diliyor ama sürekli, fakat özür diledikten sonra yapması gerekeni bilmiyor, eğer hatalıysan özür diliyorsan bu güzel bir davranıs ama özrün arkasından o hatayı düzeltmen gerekmez mi? Bir insan birine geri dönüyorsa yaptığı hatayı düzeltmeli, niye ayrıldığını nedenini hatırlamalı ve o nedeni düzeltebilmeli,biz seninle niye ayrıldık elmacığım? bana yaptığın seyleri unuttun mu, ben ne hikmetse unutamıyorum da! Hayır bir insana, bir iliskiye son bir sans verilebilir belki ama o kişinin yaptığını anlaması ve duzeltmesi gerekir, ben dısardan nasıl gorunuyorum anlamadım ki; ben evlenmeyi düşünüyorum, hemen değil ama niyet onemli, bir iliskinin ne olduğu önemli.. Gizleyip saklamayla bir yere varamazsın.. Bana cevap vermeyip, facebookta kadınlara kızlara şiirler paylasırken özür dilerim ama elmacığım bende yapamam..!

Simit; yaklasık bir kac ay once blogumun facebook sayfasını bulmus, oraya mesajlar yazdı, blogumun mail adresine de mail atmıs. Blogumun en iyi okuyucularından birisi bu arada :)) Hala bekar mısın biricit? Evet bekarım Simitciğim:)) Beni yasadığı sehrede cağırdı, oraya gittiğim halde onunla gorusmedim, gorusmek istemedim cunku. Nedeni ise onunda kafası karısık ve tuhaf davranısları var. Bu arada her yerden engelledim, bu sefer cep telefonuma yazmıs 'Biricit ben aslında senin blogunda yazı yazmak istiyorum'. Eski sevgilim benim eski sevgililerimi yazdığım blogumda yazı yazacak olaya bak, kırk yıl dusunsem aklıma gelmez! Biraz ilginc geldi bu isteği bana, olabilir gibi dusundum, fakat bu istediğinin onun sacmalamalarından birisi olduğunu sonradan anladım. Çünkü ona karsı dürüst olmamı,icinde bana karsı ezikliği ile birleştirip, beni terslemeye baslayınca anladım ki cidden de sorunları var, kendi ile..

Muşmula; öncelikle kusura bakma M harfi ile aklıma ilk bu meyve geldi bilirsin muşmula faydalı bir yiyecektir. Sende cok faydalısın fakat sadece kendine! :) İstanbul'a kadar gelmişsin bana sürprizler yapmıssın, sırf beni görmek için gelmişsin buna ne kadar sevindim anlatamam muşmulacığım!:) Fakat şöyle bir durum oluştu, ben uzaktan bakınca mı salağım yoksa yakından bakınca mı aptalım onu cozemedim, belli ki sen de cozememişsin beni, 2 küsür yıldır hala beni cozememişsin :) Gecenin 12 sinde bana Taksime gel diyorsun, pardon ama bu telefondan cağırılıp gelen kadınlara ne deniyordu? Ben onlardan değilim, eğer ki barısmak istiyorsan ona göre bir plan, program yaparsın beni davet edersin düsünebilirim bende bunu. Ertesi günde isin olduğunu soyluyorsun, mutlaka gece bulusalım diyorsun, pardonda sen benim icin gelmemis miydin surpriz yaparak haberim yokken, ertesi gun kimle bulusuyorsun? Beni de diğer gune en son gideceğin güne bırakıyorsun, senin soylediklerine cocuklar bile inanmaz. Belli ki buraya kendini gezdirmeye, baska kadınlarla bulusmaya gelmissin, Biriciti de bi aradan cıkartayım demişsin.Artık yemiyorum ben onları ya, iyi yolculuklar muşmulacığım umarım dönüşün olmaz bi daha! :)

Sevgili eski sevgililerim;üçünüzü topladım bir adam etmediniz.. Halbuki her birinizin birer adam etmesi gerekirdi.. 3 ünüzünde ne halt ettiğiniz belirsiz. 3 ünüzünde son ortak noktanızı da söyleyeyim mi artık hayatımda değilsiniz, bir daha da olmayacaksınız, sevilmiyorsunuz artık!

Biricit derki;Elma, Simit ve Muşmula Bizimla Değılsınız!Bir daha lütfen geri dönmeyiniz!Aradığınız Biricite su anda ulasılamıyor! Beni çok çok çok özleyin..kendi kendinizi yiyin..

14 yorum:

  1. Lovely picture!
    XO
    Jeanne
    http://fashionmusingsdiary.blogspot.fr

    YanıtlaSil
  2. haklısın canım ya böyle insanların hayatında olmasın daha iyi yol vermek en iyisi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede canım olmamaları daha iyi butun yollar onların olsun artık:)

      Sil
  3. Hahahah çok iyi yaa :) Var var böyle kafası basmayanlar. Gel git akıllılar kendini süper zeki sananlar. Gel dicekler gelceksin git dicekler canın yancak oturup ağlıcaksın. Oldu canım gözlerim doldu bak yine :D En yisi şans vermiceksin canım. Bir şey zaten bir kere bitiyorsa bir daha hayır etmiyor. Tecrübe ile sabittir :) Koy tekmeyi gitsin :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kukla sanıolar sanırım yada yedek parca :) onlar ne derse onu yapacak insanlar sansı bile haketmiyorlar bence. koydum tekmeyi:)))))

      Sil
  4. yarıla yarıla okudum yazını :D nasıl hosuma gitti isimleri anlataaaaaaaaaaaamaam :D gerçekten de hep ay halt bunların. Alayına yol vermiş biricit ohh kafayı yesinler. ne güzel de yazmışsın valla ellerin dert görmesin. melisa boynerden-süperdi şarkısı bizlerden onlaraa gitsin diyorummm seni de çokk çok öpüyorumm :)) :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) alayına yol verdim gercektende tesekkur ederim guzel yorumun icin:)
      soylediğin sarkıyı dinledim guzelmiş:) benim favorimde 'ara ara belki de bulursun, geçmişler olsun, geçmişler olsun':))

      Sil
  5. muşmulanın dönüp gelmekle isimsel olarak da bağlantısı var aslında biliyormusun bizde muşmulaya töngel de denir hatta bazıları döngel de diyor :)) iyi bir seçim olmuş bu isim eğlenceli yazı olmuş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa bilmiyordum canım ilk kez duydum:)) tam uymus o zaman :D
      tesekkurler beğenmene sevindim:))

      Sil
  6. biricitim içimin gülen yüzü. kahkahalarla okudum yazını ki aslında hüzün var alt metinde. görememiş kimse. Rabbim karşına iyileri değil en iyileri çıkarsın elma simit ve muşmuladan bi cacık olmaz sana bana EKMEK gerek.. Selam ve dua ile..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederim canım dostum cok guzel bir yorum yazmıssın sasırttın beni:)
      beni tanıdığın nasıl belli oluyor, hüzünlü bir yazı aslında cünkü gercek ve yasadığım hislerimle yazdım..
      ekmek ve su lazım bize aynı onlar gibi onlarsız yasayamayağımız onlarında bizsiz yasayamayacakları birileri insallah cıkar karsımıza kanka selamlar, dualar benden :)

      Sil
  7. :) Gülesim geldi ama onların haline. insanı hayattan soğutuyorlar uzak durmak gerek .İyi yapmışsın biricit.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sadece moral bozukluğu ve umutsuzluk yapıyorlar canım benim :) bosver iyi insanlarda var hayatta, hayat onlardan ibaret değil :)

      Sil