13 Ekim 2014 Pazartesi

Organique Peel-Off Yosun Maskesi Deneyimim



Organique Yüz Maskesi geçtiğimiz ay Organique tarafından denemem için gönderilmişti. Cilt bakımı yapmayı ve yüz maskelerini denemeyi çok seviyorum bu arada ilk başta bunu belirtmeliyim :) Bu maskeyi bayramdan önce ve bayramdan sonra iki kez uyguladım, 3 kullanımlık Organique Peel-Off Yosun yüz maskesi 4 aşamadan oluşan bir yüz maskesi:

-kil maskesi uygulaması
-serum
-peel-off yosun maskesi (3 kullanımlık)
-nemlendirici

Önce cildimi cilt temizleyicim ile temizledim. Temiz cildimize uyguluyoruz. Sonrasında ilk olarak kil maskesini uyguluyoruz. 


Toz şeklindeki kil maskesinin 1,5 çay kaşığı kadarını metal olmayan bir kapta, metal olmayan bir kaşık ile az miktarda ılık su ile karıstırıp (kıvamına hemen geliyor zaten), yüzümüze uyguluyoruz. 10 dakika civarında kil maskesinin donmasına izin vermeden (sertlesmemesini parmaklarımızı ıslatıp yüzümüze minik dokunuslar yaparak önlüyoruz),göz cevremizi acıkta bırakarak kurumaya yakın yerlere değdirerek bekletiyoruz. 10 dakika civarında bekledikten sonra yüzümüzü yıkıyoruz,kuruluyoruz. Cilt temizliğimiz yapıldı ve gözeneklerimiz acıldı. Sonrasında ise Organique serumu cildimize ince bir tabaka halinde sürüp birkac dakika bekliyoruz. Hemen ardından yosun maskemizi serumun uzerine suruyoruz. 




Yosun maskemizi de yine metal olmayan bir kapta ve metal olmayan bir kasık yardımıyla biraz normal sıcaklıkta birazcık su katarak hazırlıyoruz. Gözümüzü ve cevresini acıkta bırakacak sekilde tüm yüze uyguluyoruz,10 dakika civarında da yüzümüzü bekletiyoruz yüz maskesi yüzümüzde kuruyor, soyulan bir yüz maskesi, pembemsi bir renkte yüzünüzde donuyor, sonra cildinizden soyarak maskeyi cıkarıyorsunuz,ardından Organique nemlendirici kremini uyguluyoruz ve sonuç temizlenmiş, kir-makyaj kalıntılarından arındırılmış,harika bir cilt etkisi :) Yumusacık:) 

Cildimde ferahlama ve sanki cildimin ağırlığı gitmiş hafiflemiş gibi hissettim :) Kokusu çok guzel meyvemsi - ciceksi bir kokusu var, kreminin de kokusunu cok beğendim. Uzun vadede cildi kırısıklıklara karsıda koruma etkisi mevcutmus. Cranberry yani kızılcık icerikli bir yüz maskesi benim uyguladığım, baska cesitleri de mevcut. Yorgun, hassas ve kuru ciltler icin uygun bir yüz maskesi, yüksek dozda C vitamini iceriyor, cildimi nemlendirdi,cildimdeki etkisini beğendim. Yumuşacık yapıyor:)













Organique ürünlerinde hayvansal ürünler kullanılmıyor, hayvanlar üzerinde de deney yapılmıyor. Paraben, silikon,alkol ve diğer zararlı maddeleri de icermeyen ürünler üretiyorlar. Tamamen organik, doğal ürünler, bu açılardan da ve ürünlerinin etkisini de cok beğendim. Daha öncede Organique'nin vücut sıkılastırıcı kremini kullanmıstım, buradaki yazımı okuyabilirsiniz. Organique'e bu güzel ürünleri ile beni tanıstırdıkları için çok tesekkur ederim :)

Biricit Organique ürünlerini çok beğeniyor:)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder