27 Ekim 2014 Pazartesi

Yeni Bir İç Giyim Sitesi Keşfettim :)

Herkese güzel bir hafta diliyorum, umarım bu hafta çok güzel haberler alırız :) Kadınlar üzerine yazdığım bir blogum olduğu için; kadınlarla ilgili gerek kozmetik gerek makyaj, gerekse yemek ve giyim gibi konularda da oldukça sık yazmam ve son trendleri takip etmem gerekiyor. En çokta; ilgimi çeken markalara ve ürünlere blogumda yer vermeye çalışıyorum. İç giyim markaları da kadınlar tarafından oldukça takip edilen konular arasında yer alıyor. Yeni bir iç giyim sitesi keşfettim. Bu sitede hem gündelik yaşamımızda kullanacağımız, hem de çeyizlik ürünlerde yer alıyor. 




Gecelik modelleri, iç çamaşırı modelleri, özel iç giyim ürünleri dışında parti ya da özel davetler için kullanabileceğiniz çok şık elbiseler ve taytlarda yer alıyor. 




Ateşligiyim sitesinde aynı gün kargo,kapıda ödeme, kredi kartı ile ödeme, paypal ile ödeme ve 60 TL üzerine de ücretsiz kargo avantajı bulunuyor. Ayrıca sipariş ettiğiniz ürün özel bir ürün olduğu için gizli paketle gönderiliyor ve yakınınızdakiler alışverişinizin iç giyim olduğunu anlamıyorlar. Hem çeyizlik ürün düşünenlerin hem de evlilerin oldukça ilgilerini çekeceği ürünleri bulabileceğiniz, hem de günlük giyimde kullandığımız iç giyim ürünlerini bulabileceğiniz bu iç giyim sitesine bence göz atmalısınız. Fiyatları da gayet uygun hem de yurt dışından ithal ve kaliteli ürünler :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder