9 Kasım 2014 Pazar

Biten Saç Bakım ve Kozmetik Ürünlerim


Biten Saç Bakımı ve Kozmetik ürünlerimde bu sefer bahsedeceğim markalar; Hc Hair Care, Faberlic, Fresh'n Soft, Nob, Başak Organik ve Boccamint Naturel.


Hc Hair Care Ovex: Buradaki yazımda da bahsettiğim saçların uclarındaki kırıklara çok iyi gelen bir saç bakım ürünü. Kesinlikle tavsiye edeceğim ürünlerden. 

Faberlic Pro Saç Bakım Spreyi: Islak saçıma uclarına ve biraz yukarısına uyguladığım, tararken kolaylık sağlayan bir saç spreyiydi, sacların uclarını, sactaki karısıklıkları rahatca acmanızı sağlıyor. Memnun kaldığım bir ürün oldu, detaylı yazıma buradan da bakabilirsiniz. 

Fresh'n Soft Makyaj Temizleme Mendili: Makyajımı cıkarırken ister makyaj temizleme suyu olsun, ister makyaj temizleme sütü olsun, iki üründe de oldukca basarılı bir makyaj cıkarma işlemi yapmamı sağlayan bir makyaj temizleme pediydi. Buradaki yazımı da okuyabilirsiniz. 

Boccamint Naturel White Diş Çalkalama Suyu: Dişlerimi fırcaladıktan sonra uyguladığım bir diş çalkalama suyuydu. Naneli bir tadı var, seyahat boyu olduğu için kısa sürede bitirdim, diş ve diş etlerimi rahatlattı. 


Başak Organik Avokado Yağı: Saç icinde uygulabilir bir yağ olmasına rağmen ben yüzümde epilasyon sonrasında rahatlama ve cildimin beslenmesi için uyguladım, yumusacık bir cilt elde ettim güzel bir bakım yağı. Kokusu da meyve aroması gibi kokuyor:)

NOB Oje Temizleme Mendili: Ojelerimi cıkarırken uyguladığım yağlı bir oje pediydi. Kullanım sonrasında elimi yıkıyordum, portakal aromalı buram buram portakal kokuyor:) Buradaki yazımı da okuyabilirsiniz.

Diğer bitirdiğim kozmetik ürünlerimi de baska bir yazımda yazacağım, simdilik biten saç bakım ve kozmetik ürünlerim bu kadar:)

Biricit gelsin yeni ürünler diyerek kahvesini icmeye gitti:)


2 yorum:

  1. NOB oje temizleme mendili bir etkinlikten hediye olarak geldi,kısa seyahatler için çok uygun ve bir o kadar da etkili.Şiddetle tavsiye ederiz :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bende cok beğenerek ve pratik bularak tavsiye ediyorum:) sevgiler canım

      Sil