28 Ocak 2015 Çarşamba

Biten Parfümlerim, Makyaj Ürünlerim ve Kremlerim :)



Biten parfüm, makyaj ürünlerim ve kremlerimde kullandığım markalar Victoria's Secret, Avon, The Body Shop, Pastel, Farmasi, Watsons I Love, Lavera, Limonian ve Ixora markaları yer alıyor. 


Victoria's Secret Vücut Spreyi: Meyve ve cicek aromalarını sevenler icin ideal bir vücut spreyiydi, detaylı yazımı buradan okuyabilirsiniz. 

Avon Purblanca Parfüm: Avon'un en meshur en bilindik parfümlerinden birisi ve kokusu cok güzeldi, gece ve gündüz de kullanılabilir, detaylı yazımı okuyabilirsiniz buradan :)


The Body Shop Cilekli El Kremi: Cilek kokularını sevenler icin ideal bir organik el ve vucut kremiydi, losyon seklinde ama birkac dakikada emilim sağlıyor aynı zamanda da kokusu cok güzeldi:) Detaylı yazımı buradan okuyabilirsiniz. 

Watsons I Love Çilekli-Milkshakeli El Kremi: Yine cilek kokulu bir krem:) Cilek kokularını seviyorum, bu el kremini de Watsonstan I Love serisinin icinden tester kokularından bakıp cilek ve milk shake kokusu cok hosuma gittiği icin almıstım, birkac dakikada cilt tarafından emilen bol cilek kokulu bir el kremiydi:) Buradaki yazımıda okuyabilirsiniz. 

Lavera El Kremi: Lavera el kremide beğenerek kullandığım kremlerdendi. Kışın gelmesiyle krem stoklarımı da bitirmeye basladım:), kokusu ve cildimde emiciliği iyi bir kremdi:) Detaylı yazımı da buradan okuyabilirsiniz. 

Limonian Cookie Cilekli El Kremi: Güney Kore kozmetik ürünlerinin sitesi olan Limonian markalı bu el kremi de çilekli ve icinde siyah taneleri olan bir el kremiydi, severek uyguladığım bu el kremimim deneyimimi buradan inceleyebilirsiniz. 


Pastel Kırmızı Oje:  Kırmızı rengi cok seviyorum, makyajımda rujumda da ojelerimde de genelde kırmızı veya pembe tonlarını kullanıyorum. Bu güzel ojemde sürme yoğunluğumdan bitti :)

Farmasi Lady Bird Fondoten: Yağlı hissi bırakmayan bir fondotendi, cildimde doğal bir tonu bırakan bu fondotenin detaylı yazısına buradan bakabilirsiniz. 

Ixora  Fantasy El Kremi: Ixora'nın parfüm setinde bulunan bir kremdi, kokusuda parfumumsu cildimi nemlendirmesi de iyiydi, buradan detaylı yazıma bakabilirsiniz. 







Biricit derki; bu seferki biten kozmetik ürünlerim bu kadardı, bakalım yeni bitenler yazımda neler olacak:)


2 yorum: