19 Ocak 2015 Pazartesi

Burock Cilt Bakım Ürünleri Deneyimim (gündüz-gece ve göz kremi)


Burock Cilt Bakım ürünleri serisi denemem icin gönderilmişti. Burock markası bir Türk markası ve ilk defa ürünlerini denedim. 

Cildi nemlendirme ve onarma etkileri olan 3 adet ürünlerini; Burock Yaşlanma Etkilerine Karşı Gündüz Bakım Kremi, Yaşlanma Etkilerine Karşı Gece Bakım Kremi ve Yaşlanma Etkilerine Karşı Göz Çevresi Bakım Kremini yaklaşık bir buçuk ay gibi bir zamanda da uyguladım.






Öncelikle Burock Cilt Bakımı Ürünlerinin ambalajlarından ve kremlerinin kutularından bahsetmek istiyorum, yeni lansmanı yapılan bir marka ve kadınlara yönelik bir ürün olduğu için pembe rengin ambalajlarda uygulanması yerinde bir seçim olmuş.




Kadınlar tarafından oldukça merak uyandıracak bu cilt bakım markasının krem kutuları da kullanım rahatlığı sağlayan kavanoz modellerden oluşturulmuş ve kapaklarını da rahatca acıp kapatıyorsunuz. Sloganları da gerçekten iyi 'cildinize iyi bakın', cildimize özen göstermemiz gerekiyor. 




Göz çevresi bakım kremlerinde dikkatimi çeken ise ürünün kutusu, göz çevrenize ürünü rahatça sürmeniz için dizayn edilmiş. Ürünün ucu kremi sürerken göz cevrenize masaj yapmayı da sağlıyor.



Şimdi gelelim ürünleri deneme sonrası izlenimlerime;


Burock Yaşlanma Etkilerine Karşı Gündüz Bakım Kremi: Gündüz bakımımda kullandığım, nemlendirme etkisini iyi bulduğum bir krem. Sürdükten sonra üzerine makyajımı da rahatça yapabiliyorum. Burock Yaşlanma Etkilerine Karşı Gündüz Bakım Kremi içeriğinde Matrixyl3000 aktif formülü bulunuyor, Matrixyl3000 aktif formülü kırışıklıkların azalmasına ve cilt tonunun ve elastikiyetinin gelişmesine yardımcı olan bir formulmüş. Ciltteki kırışıklıklara, cildin nemlendirmesine, cildin sıkılaşması, pürüzsüz ve yumuşacık bir hale gelmesine yardımcı olan bir krem. Kışın soğuğu için ideal bir krem.






Burock Yaşlanma Etkilerine Karşı Yoğun Bakım Gece Kremi de içeriğinde Matrixyl3000 aktif formülü bulunduruyor, düzenli kullanım sonunda cildin belirgin ölçüde sıkılaşmasını ve kırışıklıkların görünümünün azalmasını destekleyici özelliği varmış. İçeriğini incelediğimizde; buğday yağı, at kestanesi yağı, aynısefa yağı barındıran bir cilt bakım kremi. 

Buğday yağı; E vitamini yönünden zengin bir yağ olduğu için cildinizde hücre yenileme, kırışık önleyici özelliğinde bir yağ. At kestanesi yağı; damar büzücü özelliği ile genişlemiş gözenekleri sıkılaştırma özelliğinde olan bir yağ. Aynısefa yağı ise; nemlendirme, cildi dengeleme ve onarıcı etkisi olan bir yağ. Burock Gündüz bakım kremi de gece bakımı kremi de cildimin nemlendirmesine ve toparlanmasına yardımcı oldular. Uygularken bu iki kremde kesinlikle göz bölgesine uygulanmıyor, yüzünüzdeki diğer bölgelere, boyun ve dekolte bölgelerinize uyguluyorsunuz. 






Burock Yaşlanma Etkilerine Karşı Göz Çevresi Bakım Kremi; göz çevresine uygulanıyor, içeriğinde bulunan Matrixyl3000 ve Dynalift aktif formülleri ile kırışıklıkların belirgin bir şekilde azalmasına ve göz çevresinin aydınlık bir görünüm kazanmasına yardımcı olan bir bakım kremi. Kaz ayakları ve göz altındaki morluklar bildiğiniz gibi kadınların cilt sorunlarında en başı çekenlerden. Bu kremi; geceleri uyguladım, gece bakım kremimi sürdükten sonra, göz bakımım icinde göz cevremde dışardan iceriye doğru, uçlu mekanizması ile uyguladım, parmağımla da hafifce kremin cildime yedirilmesini sağladım. Aydınlatma açısından, göz altlarımı rahatlatması açısından beğendiğim bir krem oldu. İnce,minik kırışıklıklara karşı da etkili. 




Uyguladığım üç ürünleri de oldukça başarılı ürünler. Kokuları açısından da beni rahatsız etmediler ve cilt tarafından da hemen emilim sağlayan kremler, nemlendirme etkileri de güçlü. 33 yaşına yeni basmış bir kadın olarak yaşlanma etkilerine karşı uyguladığım ve beğendiğim bir cilt bakımı serisi oldu. Burock'a bu güzel ürünleriyle beni tanıstırdıkları icin cok tesekkur ederim:)



Biricit Burock ürünlerini çok beğendi:)


14 yorum:

  1. çok çok beğendiğim bir ürün grubu oldu bu benim gayet başarılı :-))

    YanıtlaSil
  2. ılk kez duuyuyorum ama merak ettım canım tesekkurler

    www.kelebegingozunden.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım tavsiye edeceğim ürünlerden denemediysen kesinlikle öneririm, sevgiler :)

      Sil
  3. Bloğunuz çok güzel takipteyim bana da beklerim :)
    http://koredelisiyiz-biz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederim, bende takibe aldım blogunuzu sevgiler :)

      Sil
  4. Makyaj konusunda çok zayıfım. Ürün kullanmayı bırakın bir krem dahi bana çok zor geliyor .. Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estagfırullah, rica ederim. Düzenli kullanmak gerekiyor böyle ürünleri, umarım blogumdaki yazılarımdan bilgilenirsiniz, sevgiler:)

      Sil
  5. çok hoş bir anlatım yararlanacağım sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Bu markayı il kez blogunuzdan okudum.Bilgiler için teşekkür ederim.
    http://www.sosyalmedyakafe.com/

    YanıtlaSil
  7. MERhabalar, burock kremlerini araştırırken bloğunuzu buldum. Öncelikle acıklamalar için teşekkürler. Bir sorum olacak, yaklaşık 1 yıl geçmiş ürünleri kullanalı. Etkileri nasıldı,0? Baya bir yağ var içinde benim cildim akneye meyilli karma bir cilt, sivilcelenme yaptımı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim. Tesekkürler💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim kuruya yakın olduğu için sivilcelenme yapmadı memnun kaldım sevgiler

      Sil