14 Ocak 2015 Çarşamba

Doa Kozmetik Kayısı Çekirdeği Yağı


Doğal ve organik ürünleri kullanmayı daha cok seviyorum, doğal yağlarda cok hosuma gidiyor. Doa Kozmetik'in doğal ürünleri ise her zaman tercihlerim arasında ilk sırada yer alıyor. Kayısı cekirdeği yağını ise daha önceden oldukca cok duymustum, cilde faydasının olduğunu hatta kırısıklıklara dahi iyi geldiğini duymustum. 


Doa Kozmetik kayısı cekirdeği yağını ise ilk kez deneyimledim, bir şişeyi bitirdim de denebilir:)Yüzde yüz doğal bir yağ. Özellikle bu tipteki yağları yüzüme ve cildin en hassas olduğu epilasyon sonrasında uyguluyorum, kayısı cekirdeği yağını da hem nemlendirme hem de epilasyon sonrasında olmak üzere haftada iki kez uyguladım. 


Kokusu ismi gibi kayısı kokusuna yakın, cildimi rahatlatması, nemlendirmesi de gercekten iyiydi. Cildinizi yumusacık yapıyor, hele de bu soğuk kıs günlerinde mutlaka kullanmanız gereken bakım yağlarından birisi, tavsiye ederim:)

Biricit derki; ne varsa doğal ürünlerde var:)



5 yorum:

  1. tesekkur ederim guzel yorumunuz icin bende takibinizdeyim sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. merhaba.Başaltılan etkinlikle blogunuzu buldum :))Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkurler, takibe alamadım sitenizi facebooktan beğendim, takibe alamadığım icinde yorum yazamadım maalesef, sevgiler:)

      Sil
  3. Aromaterapi ile ilgilenen biri olarak kayısı çekirdeği yağının ince ve hassas göz çevresi için ideal bir yağ olduğunu söyleyebilirim. Yağları seçerken soğuk pres olmasına dikkat etmenizi tavsiye ederim. Etkinlik sayesinde blogunuza ulaştım. Facebook ve instagramdan takibe alıyorum. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. verdiğiniz bilgi cok iyi oldu tesekkur ederim kırısıklıklara iyi geldiğini duymustum bende göz cevremede uyguluyordum:)
      takibinizdeyim bende aynı sekilde sevgiler

      Sil