9 Şubat 2015 Pazartesi

Clear Bitkisel Sentez Şampuan ve Saç Kremi


Bir bucuk aydır Clear Bitkisel Sentez Şampuan ve Saç Kremini saçlarıma uyguluyorum, Clear şampuanı biliyorsunuz zaten yıllardır kepek şampuanları ile meşhur bir saç bakım markası. Bitkisel Sentez serilerini de oldukça başarılı buldum. Hem kepek açısından hem de saç derisini rahatlatması açısından kadınlar için özel olarak tasarlanmış bu saç bakım serisi, benden tam not aldı:)
Saçlarıma şampuanı uygularken; saç derimi rahatlatmasını ve kokusunu beğendim. İçeriğinde; ginseng, ardıç ve sedir yağı özleri bulunuyor. Sonuç: Sıfır kepek ve sıfır kaşıntı. Saç derimi kurutmadan bunu sağladı. Kuru saçların kesinlikle denemeleri lazım. 




Clear Bitkisel Sentez Saç Kremini ise; saçlarımı şampuan sonrası iyice duruladıktan sonra hem saç diplerime hem de saçımın tamamına uyguladım. Saç diplerine de uygulayabiliyorsunuz, diğer saç kremleri gibi sadece saç ucuna uygulanmıyor, sonrasında 5 dakika civarında bekledim. Suyla duruladım, saçlarımı yumuşacık yapmasını ve parlaklaştırmasını sevdim. Clear Bitkisel Sentez serisi düzenlemiş olduğum yaseminkokuluevent'ta hediye edilmişti, destekleri ve bu güzel ürünleriyle beni tanıştırdıkları için Clear'a çok teşekkür ederim :)




2 yorum:

  1. şampuandan ben de çok memnun kaldım canım teşekkürler :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyi gunlerde kullan canım beğenmene sevindim bende cok sevdim:)

      Sil