18 Şubat 2015 Çarşamba

Seltek Estetik Teosyalpen Basın Lansmanı



Geçtiğimiz hafta Seltek Estetik'in Swissotel'de düzenlediği Teosyalpen&Teosyal RHA ürünlerinin basın lansmanındaydım. Öncelikle bizlere kahvaltı sunumları yapıldı. 






Seltek Estetik'in daha öncede; Eyeko rimellerini ve Retriderm Biopelle Serumlarını kullanmıştım, Türkiye'ye yeni gelen estetik alanında yeni bir çığır açan Teosyalpen ürünlerini de bu lansmanda detaylıca tanıdık. Bildiğiniz gibi kadınların cilt sorunlarının başında; kırışıklıklar, cildin elastikiyetini kaybedip sarkması en önemlileri arasında. Yaşımız ilerledikçe de yüz bakımı, anti aging ürünlerini daha çok kullanmaya ve medikal alandaki yenilikleri daha sık takip etmeye başlıyoruz. 





















Teoxane Laboratuvarı medikal direktörü Op. Dr. Wolfgang Redka ve Dr. Stefan Lipp yeni dolgu uygulamaları, Akıllı Dolgu Kalemi Teosyal Pen ve yenilikler hakkında bizleri bilgilendirdiler. Ve uygulamalar yapıp, detaylıca görmemizi sağladılar.




Ürünü bizde inceledik, hafif bir ağırlığı var üzerinde cilde uygulamanızı sağlayan ayar düğmelerinin yer aldığı minik bir aparat.








Akıllı Dolgu Kalemi Teosyal Pen ile ağrı, acı ve iğne korkusuna son veren bir estetik cihaz. Hız ve ürün miktarı kontrolüyle hassas uygulama sağlıyor. Hyalüronik asit içerikli dermal dolgu uygulamalarında yeni bir çığır açan Teosyalpen akıllı dolgu kalemi; Anti-Aging Estetik Tıp Kongresine katılan hekimlerin oyları ile 'en iyi estetik cihaz' alanında Anti-Aging Beaute ödülüne layık görülmüş. Türkiye'de estetik alanında yeni bir çığır açacağa benziyor bu ürün. 















Audreyin Sekerleri Blogunun sahibesi İrem'e de acı hissedip hissetmemesini görmesi açısından bir uygulama yapıldı, acı hissetmediğini söyledi, acısız güzellik bence Türkiye'de oldukca yaygınlasabilir bu ürün. Doktorlarınızla irtibata geçmeden Seltek'in web sitesini de detaylıca inceleyebilirsiniz.  Teosyalpen ve Teosyal RHA' (Teosyalpen'in iceriğinde kullanılan Hyalüronik asit)nın 4 cilt problemi için uygulanma alanı var. Bir nolu Teosyal RHA; İnce çizgi giderimi ve cilt hidrasyonu, İki nolu Teosyal RHA; orta derinlikte çizgilerin doldurulması,uyumlu dudak konturu ve hacimlendirme, Üç nolu Teosyal RHA; hacimlendirme, yanak ve üst yanak şekillendirilmesi ve yüz konturunun yeniden yapılandırılması, Dört nolu Teosyal RHA; derin kırışıklıkların giderilmesi için uygulanıyor. 







Lansman sonrasında ünlü doktorlar; Teoxane Laboratuvarı medikal direktörü Op. Dr. Wolfgang Redka ve Dr. Stefan Lipp ile de fotograf cekilmeyi ihmal etmedik :)






Seltek Estetik bizler icin cok güzel hediyelerde hazırlamıslardı, bu güzel davetleri ve hediyeleri için çok teşekkür ediyorum:)




Biricit Seltek Ürünlerini çok seviyor:)

2 yorum:

  1. ay ne resimler çekmişsin :-))) ben de bugün yazdım yazıyı ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet cok cekmişim canım bakacağım senin yazına da :)

      Sil