14 Şubat 2015 Cumartesi

Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun!


Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun! :) Sevgiyi, sevgililiği, aşkı tabii ki bir güne sığdıramayız ama bugün gerçekten birbirini sevenlerin, birbirlerine özel hissettirecekleri bir gün bence. Her ne kadar bugüne inanmayanlar olsa da ben gerçek sevgiye ve aşka inanıyorum. Ve hak eden herkesinde bugünü güzel bir şekilde geçirmesinden yanayım, aşk-sevgi kolay bulunmuyor, kıymetini bilin. Herkes sevilmeyebiliyor, mesela ben.. Düşünüyorum da bu dünyada yakın dost, arkadaş ve akrabalarım haricinde bu zamana kadar beni tam anlamıyla seven, beni hiç terketmeyen tek kişi annem oldu. Benim biricik sevgilim(sevgime değen, beni çıkarsız seven tek insan): annem.. Sevilmek güzel şey aslında.. Hele de yanınızda 'anne' denilen kutsal varlığınız varsa.. 

Herkesin sevgililer gününü kutlarken tabii ki gelecekteki sevgiliminde sevgililer gününü kutluyorum:) Ayrıca kayınvalideminde ahh canım kayınvalidem benim simdiden sevdim seni, seni görünce oğluna 'seni anan benim için doğurmuş' şarkısını söyleyeceğim!:)) Hayırlı gelin kategorisinde oscara aday olucam!

Sevgili, sevgili demişken; eski sevgilileri unutmak olmaz! Rahmetli eski sevgililerime Allah'tan rahmet, bütün ömürleri boyunca sizi çekmek zorunda kalacak olan kederli ailelerinize de bol sabırlar diler, olmayan kalplerinize, vicdanlarınıza ve beyinlerinize..  'az susta yalan motorun soğusun' soğukluğu gelmesini diler, sevgililer gününüzü en içten dileklerimle kutlar, küçüklerin gözlerinden, büyüklerin ellerinden öperim. Mektubuma burada son verirken.. ayy ne diyorum ben:) Demem o ki; bu dünyada kalbi olan, vicdanı olan ve beynini çalıştırabilen insanlara kalbinizi sonuna kadar açın, Allah kimseyi vicdanıyla baş başa, ahlarla dolu bir yaşamda mücadele vermeye zorlamasın kötü bir durum bence. Sevgi&Aşk hak edilen insanlarla, hayırlı insanlarla olsun ve mutlu olacağımız şeyler yaşayalım.. Herkesle olmaz çünkü, herkes insan olamaz..

Sevgilin olduğunda sana hergun sevgililer günü diyen Biricit; 14 Şubatı çok güzel bir şekilde kutluyor :)




6 yorum:

  1. "gelecekteki kayınvalide" valla bende sevdim bu sözü :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, bloğunu blog keşif etkinliğinden buldum ve takipteyim :)
    Bana da beklerim cnm ;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Bizim için en güzel ve en özel 14 şubat oldu , kız isteme söz ve Nişan'ı bir arada çıkartmıştık olduk :)
    Sizi takibe aldım, bende bloguma beklerim ..
    http://yagmur-serhats.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayırlı olsun ben de geliyorum blogunuza tesekkurler

      Sil