11 Mart 2015 Çarşamba

Biten Kozmetik ve Cilt Bakımı Ürünlerim


Biten kozmetik ve cilt bakımı ürünleri yazımda bu sefer yer alan markalar; Mirage, Burock, Fruttini,Biopelle (Seltek), Bargello, İpek, Rituel De Beaute,Aura,Kendishop,Signal ve Splat. 



Mirage Las Vegas Body Losyon: Bir arkadaşımın hediyesiydi, parabensiz olması en güzel özelliği, yurt dısından gelen bir ürün burada var mı bilemiyorum, detaylı yazıma buradan bakabilirsiniz.

Burock Cilt Bakımı Kremleri(Gece-Gündüz): Beğenerek kullandığım kremlerdi, detaylı yazımı da buradan inceleyebilirsiniz. Nemlendirme etkileri çok iyi. Göz kremini hala bitiremedim:)

Fruttini Vücut Spreyi: Ananas ve Üzüm aromalı bir vücut spreyiydi, meyvemsi bir kokuya sahip.Nektar Kozmetik'e ait bir ürün. 

Biopelle Serum: Seltek Kozmetik'in bir ürünü olan bu serumu geceleri uyguluyordum. Sevdiğim bir serumdu, tavsiye edeceğim ürünlerden. Detaylı yazıma buradan bakabilirsiniz.

Bargello Lavanta Kolonyası: Bargello Parfüm'ün parfüm gibi kokan kolonyalarından birisiydi,uyguladıktan bir müddet sonra kokusu parfüme yakın oluyor. Detaylı yazıma da buradan bakabilirsiniz. 

İpek Pamuk Oje Çıkarma Mendili: İpek pamuğun pamukları dısında baska ürünleri de bulunuyormuş, bu ürünü de beğenerek kullandığım ürünler arasına geçti, çok pratik bir ürün,detaylı yazımı da buradan okuyabilirsiniz. 

Aura Swarovski Love Parfüm: Vanilyaclub güzellik kutusundan çıkan bir üründü, çok hoş bir kokusu var tam boyuda alınabilir:)

Rituel De Beaute Özel Günler İçin Isıtıcı Bant: Özel günlerdeki karın bölgesindeki sancılar, ağrılar için tasarlanmış ağrıyı hafifleten bir ürün, detaylı yazımı da buradan inceleyebilirsiniz.

Kendishop vucut kokuları; oldukça hoş kokular denemelisiniz kesinlikle:) Özellikle vanilyalısının çok şeker bir kokusu var:) Banyo topları deneyimime buradan bakabilirsiniz. 

Signal White Now Diş Macunu; beğendiğim bir diş macunu olmasının yanı sıra beyazlatma etkisini de beğenmiştim. Burada da detaylıca incelemiştim.

Splat Likvum-Gel Diş Macunu: Çok beğendiğim ve kesinlikle önereceğim bir diş macunu. Detaylı yazımı buradan okuyabilirsiniz. 

Biricit; gelsin yeniler diyerek yeni ürünlerini denemeye basladı bile:)

2 yorum: