10 Mart 2015 Salı

Cosmed Tüy Azaltıcı Vücut Losyonu ve Serumları



Cosmed'in tüy azaltıcı bakım ürünleri arasında yer alan; vucut losyonlarını ve serumlarını, epilasyon sonrası uyguladım. Önce serumlarından bahsetmek istiyorum. 




Bir kutunun içinde 5 adet serumu bulunuyor. Epilasyon sonrasında 3 gün boyunca gece yatmadan önce cildime sürdüm.  4. günden itibaren ise Cosmed Tüy azaltıcı vücut losyonuna devam ettim, ta ki tüyler uzayıp, tekrar epilasyon yapacağım zamana kadar.

İlk kullanımdan itibaren farkını anlıyorsunuz, tüylerinizin uzama süresi gecikiyor ve azalmaya başlıyorlar. Tüyleri ile sorunları olan kadınlara önerebileceğim bir tüy bakımı seti. Kullanımı rahat, cildime de herhangi bir alerji yapmadı, tavsiye edeceğim ürünlerden. Rahatsız edici bir kokusu da bulunmuyor. 

Bu set bir blogger bulusmasında hediye edilmişti, Cosmed'e tesekkurler:)


6 yorum:

  1. Bende kullanıyorum,gerçekten başarılı ürünler.

    YanıtlaSil
  2. ben losyonunu kullanmıştım ama bende aşırı derecede kaşıntıya neden olmuştu. o yüzden bitiremeden atmak zorunda kalmıştım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her ciltte aynı tepkiyi vermeyebilir bende alerjik bir durum olmadı, gecmiş olsun :/ serumlar 3 gün kullanılıyor, sonrasında losyona geciliyor ben o sekilde kullanıyorum.

      Sil
  3. Cosmed bu konuda başarılı ben henüz denememiştim bu ürününü hemen bende denemeye başlıyorum.Bilgi için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazımın faydalı olmasına sevindim :) rica ederim sevgiler

      Sil