29 Mart 2015 Pazar

Kocan Kadar Konuş Filmi Yorumlarım :)


Bir haftadır nihayet yer bulup, kitabını da okuduğum ve büyük bir merakla beklediğim 'Kocan Kadar Konuş' filmini izleyebildim :) Kapalı Gişe oynuyordu çünkü, geçen hafta izleyemediğim için cidden üzülmüştüm. Annemin geçen yaz tatilinde 'artık evlenmeni istiyorum' düşüncesi ile bana hediyesi olan 'Kocan Kadar Konuş' kitabının yorumlarını burada yazmıştım. 

Çok eğlenceli ve bekar kadınların başına gelen evlenme baskısının, komik bir dille anlatıldığı bu kitabı oldukça beğenmiştim. Filmine de büyük bir merakla gittim. Annemle beraber izledik:))


Film kitabın hemen hemen aynısıydı. Ezgi Mola'nın harika oyunculuğu ile pekişmiş bu filmi, gerçekten eğlenerek izledik annemle. Anneminde çok hoşuna gitti:) Filmi izlerken 30 yaş ve üzeri bekar kadınların kendilerinden oldukça çok şeyi bulacaklarını, hem eğleneceklerini hem de güleceklerini düşünüyorum. 

Tavsiye edeceğim filmlerden hemen izleyin:) Ezgi Mola, Murat Yıldırım, Nevra Serezli, Ebru Cündübeyoğlu ve Cem Kılıç'ın başrollerini oynadığı, Kıvanç Baruönü'nün yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu kitabın yazarı Şebnem Burcuoğlu'na ait olan, yapımcılığını Necati Akpınar ve Pelin Kaya'nın yaptığı; 'Kocan Kadar Konuş' filminin devamı da gelecek. Çünkü kitabın 2. bölümü olan 'Kocan Kadar Konuş Diriliş' 1 Nisan'da kitapçılarda olacakmış, kesinlikle okuyacağım:)) İkinci filmi şimdiden meraktayım..


Biricit derki; kocamız kadar konuşabileceğiz bir kocamızı bulabilsek:))


4 yorum:

  1. Merhabalar ve mutlu pazarlar öncelikle:))
    Ben de filmi dün izledim. Yazıyı da okuyunca hemencecik yorum yazayım dedim. Kitabı okumadım. Filmi de beğendim beğenmesine ama çok da bayıldım diyemeyeceğim. Çok reklamı yapılınca insan daha çok şey bekliyor sanırım filmden:) Ezgi Mola gerçekten iyi oynamış sana katılıyorum. Ehh insan biraz da kendini görmüyor değil filmi izlerken:)
    Ve ben de diyorum ki Murat Yıldırım gibi bi kocamız olsa da konuşsakkkk:))
    Gülüşlerle ve sevgilerle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar, mutlu haftalar:)
      tesekkur ederim guzel yorumunuz için. Ezgi Mola bence de çok iyi oynamış, rolunun hakkını vermiş derler ya aynen öyle. ben kitapta da filmde de kendimi gördüm:) kitaptaki akışı daha birleşikti, filmde o birleşim olmamasına rağmen oyuncuların performansı çok uyumluydu. nerde o günler, beyaz atlı prens gelse konusacağız:)) sevgiler ve bol gülmeler dilerim:))

      Sil
  2. Merak ediyordum bunu, henüz izleyemedim. Yorum için teşekkürler, elinize sağlık :)))

    sebnemorhun.blogspot.com

    YanıtlaSil