7 Nisan 2015 Salı

Splat Armydent Diş Macunu Deneyimim



Splat diş macunlarını çok sevdim ben:) Kullandınız mı hiç denediniz mi bilmiyorum ama Splat diş macunları hakkında yazdığım ilk yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Bu ikinci deneyimim olacak. Bu diş macunu yeşil renkte idi. Şu an bitmek üzere ve ben 3. diş macunlarına başlamış bulunuyorum:)
Hem bitkisel oluşu hem de florür içermemesi dişlerimin ve diş etlerimin çok hoşuna gitti, normal kullandığımız diş macunları gibi değil. Splat Armydent/Armident etkili beyazlatma ve çürüklere karşı koruma vaat ediyor. İçeriğindeki gümüş iyonları ile patojenik bakterilere karşı savaş açıyor. İçinde; gümüş iyonları, polydon, klorofil, sedir ağacı yağı, saro yağı, sodyum monoflorosfat ve olaflur bulunuyor. Ben kullandığım ürünlerin içeriklerini incelemeyi çok seviyorum, kullandığım ürünün içeriğinde ne olduğunu bilmem gerekir diye düşünüyorum. İçindeki Polydon diş yüzeyinde oluşan sigara, kahve ve çay plağını arındırıyor, olaflur diş minesini koruyup, çürükleri engellemeye yardımcı oluyor.



Akdeniz bitki özleri ve Madagaskar Saro yaprakları(bu bitki çok faydalı ve en eski bitkilerdenmiş bu arada) lokal bağışıklığı destekliyor, aktif bileşenlerde dişlerin temizlenmesinde etkili. Diş eti sağlığını koruyan ve ağız kokusuna neden olan bakterilerin oluşumunu bloke eden bu güzel diş macunu ile beni tanıştıran Splat'a çok teşekkür ederim :)

Biricit'in Splat diş macunu deneyimleri devam edecek :))

10 yorum:

  1. Splat ürünlerini ben de çok severek kullanıyorum özellikle dream ve love süperrrrr ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende severek kullanıyorum benim kullandıklarımda gercekten cok iyiler:)

      Sil
  2. bende splat ile ilgili bir yazı yazmayı düşünüyorum kesinlikle çok memnun kaldım :) Bende şu anda yeşil olanı kullanıyorum.Öneririm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende cok memnun kaldım:) blogunda yazmalısın diğer diş macunlarından çok farklı :)

      Sil
  3. Ben henüz hiç kullanamadım,sıra gelmedi. Olumlu yazılarından sonra denemeye kesin karar verdim :)

    YanıtlaSil
  4. Kullanmadım hiç ama merak ediyorum gerçekten. Madem güzel, denemeliyim :) Takipçin oldum şimdi ve sitene katıldım canım. Kahve Yanı'na bekleriz... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deneyin bencede :) tabii geliyorum blogunuza sevgiler

      Sil
  5. Splat diş macunlarını severek kullanıyorum bende.Gratis'e gelmelerine nasıl sevindim anlatamam :)

    YanıtlaSil