25 Mayıs 2015 Pazartesi

Biten Cilt Bakımı, Makyaj ve Kozmetik Ürünlerim:)



Bu seferki biten kozmetik, cilt bakımı ve makyaj ürünleri yazımda; Fresh'in Soft, Organique, Harmolance, Mila Dopiz, Lierac, Eyeko(Seltek), Sebastian ve Kendi Kozmetik markaları yer alıyor. 





Fresh'n Soft İntim Temizleme Mendili: Makyaj mendillerini de severek kullandığım Fresh'n Soft'un İntim özel bölgeler için ıslak mendilini de çok sevdim. Dışardayken en büyük yardımcılarımdan birisi oldu :) Fresh'n Soft ürünleri deneyimlerimi burayı tıklayıp okuyabilirsiniz. 

Organique Energizing Body Butter: Blogumda burada da belirttiğim gibi hem kokusu hem de sıkılaştırma-toparlaştırıcı özelliği hoşuma gitmişti.

Harmolance Ayak ve Topuk Bakım Kremi: Favorim olan bir ayak bir kremiydi, yenisine başladım bile:) Detaylı yazımı buradan okuyabilirsiniz :)


Mila D'opiz Sanddorn Bakım Kremi: Lilakutu'nun denemem için gönderdiği bir ürünüydü, ödüllü bir bakım kremi, kırışıklıklar ve cildin toparlaması için uzun vadede etkili olan bir cilt bakım ürünü, inceleme yazımı buradan okuyabilirsiniz. 

Lierac Gündüz Bakım Kremi: Vanilyaclub güzellik kutusundan çıkan bir bakım ürünüydü, oldukça beğendiğim bir kremdi, emilimi çok iyi. Buradaki yazımı okuyup bilgilenebilirsiniz.

Eyeko(Seltek) Rimel: Favorim olan bir rimel. Kesinlikle tavsiye ederim. Deneyimlerimi buradan okuyabilirsiniz. 

Kendishop Vücut kokuları ve Banyo jelleri: Hepsine bayıldım, miss gibi kokuları vardı:)) Detaylı yazımı buradan okuyabilirsiniz. 

Sebastian Saç Bakım Maskesi: Saç bakımı için önereceğim bir ürün Vanilyaclub güzellik kutusundan çıkan bir üründü. Saçlarımı yıkayıp suyunu alıp kuruttuktan sonra, hafif nemliyken veya kuruyken uyguluyordum saçların düğümlenmesini önlüyor, şekil vermenizi ve taramanızı kolaylaştırıyor. Tavsiye ederim:)


Biricit derki; gelsin yeni kozmetik ürünleri :))


4 yorum: