2 Mayıs 2015 Cumartesi

Biten Kozmetik, Saç ve Yüz Bakımı Ürünlerim


Biten kozmetik, saç ve yüz bakımımda kullandığım ürünlerde bu sefer; Clear, Seranem, Ovex,Aquolina, Dermokil, Alessandro,Splat, Nuxe markaları yer alıyor.





Clear Bitkisel Sentez Şampuan ve Saç Kremi: Düzenlemiş olduğum Yaseminkokuluevent'ta hediye edilen bu seti uzun zaman kullandım, özellikle saç kremi harika, ikisini bir arada kullanınca daha güzel bir sonuç alıyorsunuz. Deneyimimi buradan okuyabilirsiniz. Tavsiye edeceğim saç bakımı ürünlerinden.

Seranem Saç Bakım Şampuanı: Dermadolin markasının düzenlediğim yaseminkokulueventtaki hediyelerindendi. Eczanelerde satılan bir ürün, gerçekten güzel bir şampuan 3 kez deneyebildim, deneme boyu olduğu için fakat tam boyu da alınabilir. Yoğun nemlendirme özelliği bulunuyor. Keratin ve protein bulunuyor içeriğinde. Detaylarını buradan inceleyebilirsiniz.

Hc Hair Ovex Saç Bakım Maskesi: Saç bakım ürünlerinde en sevdiğim ürünlerden birisi, uzun saçları olanlara kesinlikle önereceğim bir ürün, detaylı yazıma da buradan bakabilirsiniz. 

Aquolina Bagno Beyaz Çikolatalı Duş Jeli-Banyo Köpüğü: Çok hoş bir kokusu vardı, çikolataseverler cok sevecekler:) Detaylı yazımı inceleyebilirsiniz buradan. Vanilyaclub'tan cıkan bir üründü. 


Dermokil Hassas Ciltler İçin Kil Maskesi: Yaseminkokulueventta hediye edilen bir yüz maskesiydi, yüz maskelerini cok seviyorum ve denemekte cok hosuma gidiyor:) Deneyimimi buradan okuyabilirsiniz, cilt bakımında yüz maskelerini kullanmak gerektiğini düşünenlerdenim.

Alessandro Hand Spa Flower El Bakım Maskesi:  Hem kokusunu ve hemde faydasını çok beğendiğim bir el bakımı ürünüydü. Ellerimi yumusacık yapmıstı:) Buradan detaylı incelememi okuyabilirsiniz.

Splat Armydent Diş Macunu: Splat'ın diş macunlarını çok beğeniyorum, yeşil renkte olan bu diş macunun içeriği de gayet iyiydi. Deneyimimi buradan okuyabilirsiniz :)

Nuxe Purifiant Doux Yüz Maskesi: Beğenerek kullandığım bir yüz maskesiydi. Paraben içermemesi de artı özelliklerindendi. Denememi buradan okuyabilirsiniz :)


Biricit derki; gelsin yeni kozmetik ürünleri:)

2 yorum:

  1. Ovex şimdiye kadar kullandığım maskeler içinde en iyisi sanırım.Clear ise biraz burun bükerek denemeye başlamama rağmen severek kullandığım bir ürün oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ovex benimde favorim:) Clearın bu serisi gercekten cok iyiydi canım bende cok sevdim:)

      Sil