7 Temmuz 2015 Salı

Bitenler Cilt Bakımı, Kozmetik Ürünlerim


Biten kozmetik ve cilt bakımı ürünlerimde bu yazımda; Nevacolor, Prozinc, Huncalife,Burock,Uni Care, Başak Organik ve Pronail ürünleri yer alıyor.


Nevacolor Premium Saç Boyası: Buradaki yazımda da belirttiğim gibi Nevacolor'un saç boyalarını oldukça çok kullanıyorum, Premium boya setini ise ilk kez denedim. Başarılı bir ürün.

Prozinc Plus Şampuan: Beğenerek kullandığım bir şampuandı, deneyimimin detaylarını buradan okuyabilirsiniz. Sadece eczanelerde satılan bir ürün.

Huncalife İncir Kolonyası: Tıpkı parfüm gibi kokan bir kolonya idi:) Çok güzel bir kokusu var denemediyseniz tavsiye ederim. Daha öncede kullanmıştım buradan yazımı okuyabilirsiniz. 

Burock Göz Bakım Kremi: Burock cilt bakımı ürünlerini burada anlatmıştım, göz kremi uzun süre gitti:)) Diğer ürünleri daha önce bitmişti, bereketli bir kremmiş:))

Uni Care Pamuk ve İntim Islak Mendil: Uni Care ürünleri hem bebekler için hem de kadınlar için çeşit çeşit. Kadınların özel bölgeleri için olan mendilleri en büyük yardımcılarımdandı, dışarıdayken özellikle. Pamuk diskleri ise makyajımı çıkarırken en büyük yardımcım oldular :)

Başak Organik Buğday Özü Yağı: Organik yağları seviyorum, vücudumu nemlendirmek için veya epilasyon sonrası rahatlatmak için uyguluyorum. Faydalı yağlar, denemelisiniz.

Pronail 9 dkda Keratinli Manikür Seti: Evde rahatça manikür yapmanıza olanak veren bir set detaylı yazımı buradan okuyabilirsiniz:)

Biten kozmetik ve cilt bakımı ürünlerim şimdilik bu kadar, yeni bitenler yazısında görüşmek üzere:)



4 yorum:

  1. pronail seti ben de deneyeceğim bakalım bir fırsatta :-)) gelsin yeniler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. denemelisin ben beğendim pratik bir ürün :) bencede canım:)

      Sil