30 Temmuz 2015 Perşembe

Bitenler Kozmetik ve Cilt Bakımı Ürünlerim


Biten kozmetik, cilt bakımı ve banyo ürünlerimde bu yazımda ki markalar; Bebak, Unicare, Dr Metin, Bioblas, Teoxane,Ixora, İpek, Nivea, Avon ve Cosmed ürünleri yer alıyor.


Bebak Yüz Yıkama Jeli (kuru ciltler için): Hem kokusu hem de yüzümü temizlemesi oldukça hoşuma giden bir üründü. Cilt temizliğinde ve makyaj temizliğinde önerebileceğim bir ürün, toniği henüz bitmedi ama jeli bitti, inceleme yazımı buradan okuyabilirsiniz :) 

Uni Care Göz Makyajı Temizleme Diski: İçeriğindeki yeşil çay ile gözleri hem ferahlatıyor hem de göz makyajını harika bir şekilde çıkarıyor, tavsiye ederim:)

Dr. Metin Sıkılaştırıcı Krem: Kokusu haricinde sıkılaştırıcı etkisi çok iyi, bitkisel bir kokusu var, çok kötü değil ama koku hassasiyeti fazla olanlar ne düşünür bilemem:) İnceleme yazımı buradan okuyabilirsiniz. Ürünlerimi belirli zamanlarda bitirip,biriktirdiğim için hangisi bitiyor ne zaman bitiyor karışıklık olmasın yazılarımın tarihlerinde, son damlasına kadar bitirmeden atmıyorum ürünlerimi :)

Bioblas Şampuan: Biota'nın daha önce Restorex şampuanını denemiştim, buradan deneyimimi okuyabilirsiniz. Bioblas'ı ise hem annem hem de ben beraber kullandık. İkimizde memnun kaldık, saç dökülmesine karşı gerçektende etkili bir şampuan. Buradan da deneyimimi okuyabilirsiniz. 

Teoxane Geneva Advances Filler : Seltek Estetik'in dermokozmetik ürünü olan cilt bakım ürünü cildin nemlendirilmesi açısından oldukca memnun kaldığım bir üründü. Deneyimimi buradan okuyabilirsiniz. 

İpek Makyaj Temizleme Diski: Deneyimimi buradan okuyabilirsiniz. Makyaj temizlemede pratik ürünler kullanmak isteyenler için ideal bir ürün. 

Ixora Parfüm Kiraz Çiçeği : Ixora'nın kokularını çok seviyorum:) Japon   parfümüde harika bir kokuydu:) Buradan deneyimime bakabilirsiniz.


Nivea Soft El-Vücut Kremi: Ellerimi nemlendirmesi çok iyi olan bir kremdi. Kokusu da çok güzel. Hem el hem vücut için kuru ciltlere öneririm. İnceleme yazımı da buradan okuyabilirsiniz. 

Avon Anew Cilt Bakım Kremleri: Gece ve Gündüz bakımımda uyguladığım bu iki krem hakkında ki  yazımı buradan okuyup detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Cosmed El Kremi: El bakımımda uyguladığım bu kremin içeriği de nemlendirici etkisi de çok iyiydi. Buradaki yazımı okuyup bilgi sahibi olabilirsiniz. 



Biricit derki; gelsin yeniler :)


4 yorum:

  1. sıkılaştırıcı krem arayışındayım ama hiç bir marka tam olarak güven sağlamadı bende, hani mucize gibi geliyor.:) Eğer etkisi iyiyse kokusunu göz ardı edebilirim sanırım.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyi bir krem canım tavsiye ederim kokusu var tabii ki denemeden karar verme :)
      bu kremin bide yüz için olanı da var o kremde cidden harika

      Sil