23 Temmuz 2015 Perşembe

Nivea Powder Touch Serisi Deneyimim



Yeni Nivea Powder Touch serisi denemem için; 100 yıldır cilt bakım uzmanı olan Nivea'dan gönderilmişti. Bu yeni serinin 3 adet ürünü bulunuyor. Nivea Powder Touch Roll-on, Nivea Powder Touch Sprey ve Nivea Powder Touch Stick 3 üde çok hoş kokulu, hem temizlik hem de ferahlık hissi veriyorlar.


Nivea Powder Touch Roll-on'un, cildimdeki yumuşacık etkisini ve ferahlığını çok sevdim:) 

Nivea Powder Touch Sprey, Kaolin pudrası içeriğiyle koltuk altınıza sıktığınız anda kuruyor ve yumuşacık koltuk altı hissi bırakıyor. Koltuk altınıza sıktığınızda hemen kuruma özelliği çok pratik bir özellik; pudralı deodorantlarda yaşadığınız kurumasını bekleyip giyinme derdiniz yok, hemen giyinebilirsiniz:) 




Nivea Powder Touch Stick, Kaolin pudrası içeriği bulunuyor diğerlerindeki gibi, hızlı kuruyan ve yumuşacık koltuk altı hissi bırakan bir stick. Stick kullanmayı sevenler bu ürünü denemeliler.

3 üründe 48 saate kadar etkili herkesin tercihi farklıdır benim tercihim roll-on ve deodorant, Nivea'nın yeni serisindeki favorilerimde ikisi:) Günlük bakım için ideal olabilecek bu güzel ürünlerle beni tanıştırdıkları için Nivea'ya teşekkür ederim:)

Biricit'in güzellik ve bakım deneyimleri devam edecek:)

2 yorum:

  1. Nivea ürünlerini çok severim ben, gençkkende çok kullanırdım :)
    güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hala gencsin canım bunlar hep Nivea'dan :) tesekkurler bebeğim

      Sil