20 Ağustos 2015 Perşembe

Bu Senede Bekar Gezelim!



Bu blogun sahibesi Biricit ne zaman Marc Darcy'i bulacak belirsiz.. Neden hep Daniel Cleaver karakterindeki denyo adamlar çıkıyor karşıma diye düşünmeden edemiyorum. Hep şunu soruyorum kendime 'Nerede yanlış yapıyorum?'.. Sanırım yanlış yapmamın nedeni karşımdaki insana bağlı olmam, bu kadar bağlı olup onu hayatımın odak noktası yapmasam, onu umursamasam belki de şu an böyle olmazdım. Güven kelimesi sadece kelime gibi kulağa gelse de anlamı çok derin aslında, ben karşımdaki insana hemen güvenemiyorum ya da güven hemen oluşmuyor bende, hele ki bazı şeyleri saklıyorsa, gizliyorsa şeffaf olmuyorsa.. Onu anlamaya çalışıyorum ama ben neden anlaşılamıyorum ki? Bir kadını anlamak çok mu zor? Hata yaptığında özür dilemek af dilemek, bunlar çok mu zor ki bir ilişkide? Sorularla ve işaretleriyle başbaşayım yine.. Bu kadar düşünmesem belki daha çok mutlu olurdum. Bir kadının ne istediğini anlamak çok mu zor?



Kendimden örnek vereyim. Beni mutlu etmek yüzümde tebessümler oluşturmak o kadar da zor sayılmaz, küçücük sürprizler beni mutlu eder. Öyle büyük büyük hediyeler, pahalı şeyler beni mutlu etmez, sadece samimi olup içten olan birisi beni mutlu edebilir. Kadınlar küçük şeylerle de mutlu olurlar, dağları delmenize gerek yok. Dürüst olun, güven verin, karşınızdaki kadına farklı, özel ve değerli olduğunu hissettirin onun mutlu olmasını sağlayacaksınız, emin olun. Ben kıskanç ya da kısıtlayan birisi değilim ama bazı şeyleri de anlamaya çalıştığım halde çözemiyorum. Mesela bir arkadaş ortamı ne kadar samimi olmalı? Sevgilinizin normal kız arkadaşlarıyla tatile gitmesi normal bir şey de bana mı anormal geliyor? 

Sabırsızmışım, bildiğimi okuyormuşum, paranoyakmışım off ya ben neymişim böyle? Belki de bunlar sana ait özelliklerdir, sabırsızsın herşeyi bir anda yaşamak istiyorsundur belki de, bildiğini okuyup karşındaki insanı üzmeye devam ediyorsundur belki de, paranoyaksın çünkü geçmişi sürekli kurcalıyorsundur belki de.. belki de belki de belki de.. En kötüsü de karşındaki kadının kalbini incitiyorsundur kurduğun o lağım kokan cümlelerle.. 

Biricit bu sene de bekar gezecek, evlenmesini bekleyenlere duyurulur..


4 yorum:

  1. bekar gezeceklerden birisi de benim :D

    YanıtlaSil
  2. el cevap: normal değildir! böylesinden hemen kaçmak gerek, bekarlık daha iyi emin ol...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende hemen kaçtım canım :) bekarlık bazen iyide yalnızlık kötü insan kendini ruhunu anlayabilecek birini istiyor yanında :s

      Sil