29 Eylül 2015 Salı

Mediwell Serinletici Bant (migren terapy)



Bende migren var mı yok mu bilmiyorum ama ara ara ve bazen aşırı kalabalıkta baş ağrım tutabiliyor. Baş ağrım için ilk kez bu ürünü uyguladım. Baş ağrımı gerçekten çok hafifletti, Mediwell Serinletici Bantı alnıma koydum, alnıma yerleştirdikten sonra nane kokusu gibi bir koku geldi, buram buram ve alnım serinlemeye, ferahlamaya başladı. 




İçeriğindeki yağları incelersek; 

Holly Yağı
Hatmi dallarından ve yapraklarından elde edilir. Ateş düşürücü ve serinletici etkiye sahiptir.

Okaliptüs Yağı
Okaliptüs yapraklarından elde edilir. Stres ve uyku düzensizlikleri, kas ağrıları ve nevraljilerde kullanılmaktadır.

Mentol
Nane yağının aktif bileşenidir. Derideki soğuk reseptörleri etkileyerek deri üzerinde soğuk etkisi yaratmakta ve analjezi oluşturmaktadır.

Lavanta Yağı

Lavanta bitkisinden elde edilir. Yatıştırıcı, sakinleştirici etkisi yanında analjezik ve ateş düşürücü etkisi bulunur.(Bilgiler; Mediwell sitesinden alınmıştır)



İçeriğinin bitkisel yağlardan oluşması beğendiğim özelliklerinden. Baş ağrımı hafifletmesi de gerçekten meydana getirdiği etkilerden birisiydi. Migreni olanların veya baş ağrısı ile başı dertte olanların denemesi gereken bir ürün bence. Mediwell'e bu güzel ürünle beni tanıştırdıkları için teşekkür ederim.




8 yorum:

  1. ben de sadece bir kullanımlık var kullanmaya kıyamıyorum diyormuşum =)) ilaç içmektense bu tarz ürünlerle migren ya da baş ağrılarımızın geçmesi çok iyi gerçekten :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet her zaman ilaç kullanmamak lazım bencede doğal şeylerle geçse keşke:)

      Sil
  2. Migren çok kötü bir hastalık. Eşimde var yıllardır ondan biliyorum. Tedavisi yok gibi birşey ve sürekli migreni tuttuğundan artık alışkanlık derecesinde. Neredeyse her gün ağrı kesici içip migreni başlamadan durdurmaya çalışıyor. Bu terapiyi de deneyelim bakalım :) Selamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. migren gerçekten bir kere başladı mı zor geçen günlerce süren bir hastalık. bu ürünü de deneyin bence:) iyi günler

      Sil
  3. Bu bandı gerçekten merak ediyorum. Benim kadar sık başı ağrıyanlar ilaçtan çok bu tarz ürünleri denemeliler yoksa ilaç içmek nereye kadar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. denemelisiniz bence hafifletici etkisi var. ilac yerine bu sekildeki ürünleri kullanmak lazım bencede

      Sil