5 Ekim 2015 Pazartesi

Biten Kozmetik, Cilt Bakımı Ürünlerim


Biten Ürünler yazımda bu sefer yer alan markalarda; Africology, Selin, Splat, HC Hair Ovex, Banat, Huncalife, La Casa De Los Aromas, She, Ziaja, Hipp, Seranem, Q&R Cosmetics, Harmolance ve Farmasi ürünleri yer alıyor.


Africology Vücut Scrubu: Deneyimimi buradan okuyabilirsiniz, vücudumda kol ve bacaklarımda uyguladığım bir cilt bakımı ürünüydü.
Selin Duş Jeli:  Greyfurt kokulu ferahlatıcı bir vucut jeli, duştayken içimi ferahlatan kokusuyla bakım yapan bir cilt ürünüydü:) Şu an ışıltılı vücut spreyi de mevcut henüz bitmedi :)

Splat White Plus Diş Macunu: Splat diş macunlarını severek kullanan birisi olarak bu ürünleride favorilerimden, deneyim yazımı buradan okuyabilirsiniz.

Hc Hair Ovex Saç Maskesi: Saç bakım ürünlerim arasında favorilerimden biri olan bir saç ürünü şu ana kadar 4 kutu civarında bitirmiş olabilirim:)) Deneyimimi buradan okuyabilirsiniz.

Banat Diş Macunu: BJKli bir taraftar olarak öncelikle dışı ilgimi çekti:)) Kullanımında da oldukça memnun kaldık, annemle beraber kullandık.



Hunca markası parfüm kokularında bence en iyi markalardan birisi. Favorilerimden olan Huncalife Night'ı ise bitirdim, yine kullanacağım kokulardan. 

La Casa De Los Aromas Koku Spreyi: Hem odada hem de giysi dolabımda kullandığım bir üründü, buram buram vanilya kokuyor, sıktığım odamında, giysilerimin de kokusunu güzelleştiren bu kokudan bir tane daha var, Vanilyaclub güzellik kutusundan çıkan bir üründü.

She Deodorant: Bu deodorantın mavisini de oldukça çok sevmiştim, bu rengi de gerçekten hoş kokuyor.

Ziaja Gece Gündüz Bakım Kremleri: Buradaki yazımı da okuyup detaylıca bilgilenebileceğiniz bu ürünlerin içeriğinde keçi sütü bulunuyor, el kremleri halen bitmedi tavsiye edeceğim cilt bakımı ürünlerinden.

Hipp Mama Çatlak Yağı: Çatlaklarıma savaş açtım:) bir çok ürünü kullanmaya devam ediyorum, bu yağı ise bitirdim, şişesi çok büyük değildi. Hamilelerde kullanabiliyormuş, vücut çatlaklarının oluşmasını engelleyen bir ürün. Bende oluşan olduğu için sadece biraz renginin azalmasına neden oldu.

Seranem Vücut Şampuanı: Seranem vücut şampuanı nemlendirici etkiye sahip, paraben içermeyen bir ürün. Bu açılardan beğendiğim bir bakım ürünüydü. Değişik vücut jelleri ve şampuanlarını kullanmayı seviyorum:)



Q&R Tüy Azaltıcı Krem: Bacak ve kollarımda, epilasyon sonrasında diğer epilasyon zamanına kadar uyguladığım bir üründü. Azaltma yönünde etkisi var fakat tamamen yok etmiyor. 

Harmolance Ayak ve Topuk Bakım Kremi: Favorilerimden olan bir krem, 2-3 kere uygulamada etkisini görüyorsunuz. Deneyim yazımı buradan okuyabilirsiniz.


Farmasi Endless Love Parfüm: Çantamda yer alan minik şişesi ile en zor zamanlarımın kurtarıcısıydı, bitmiyeydi iyiydi:) Güzel bir kokusu var, alınacaklar arasında :) Buradaki deneyimimi de okuyabilirsiniz.

Biricit bakalım ilerleyen zamanlarda hangi kozmetik ürünlerini bitirip yazacak :)


2 yorum: