26 Ocak 2016 Salı

Revox At Kuyruğu Şampuanı Deneyimim



Revox'un Saç Dökülmesini Engelleyen At Kuyruğu isimli şampuanını uzun zamandır uyguladım ve şişenin sonuna kadar bile geldim, bitenler yazımda da göreceksiniz. 



Revox Şampuanın içeriğinde; Horse Tail Extractın içeriğinde bulunan silisilik asit bulunuyormuş, tamamen bitkisel içerikli bir ürün. Uygularken ıslak saçıma uygulayıp 1 dakika bekletip, saçlarımı suyla duruladım. Bordo rengi bir rengi var. 


İçeriğindeki maddeler ile saç dökülmesini azaltıp, saç derisini de besliyor. Atların kullanımı için dizayn edilmiş Horse Tail (At Kuyruğu) Ekstraktının insan saçı üzerindeki inanılmaz etkilerinin seyisler tarafından tespit edilip daha sonra süregelen süreçte, bu formülasyonu içeren ürünler insanlar için formüle edilmiş, bence çok ilginç bir saç bakım ürünü :) 


Dermatolojik olarak test edilmiş, nefes almayan saçlara özel bir ürün. Uygulama sonrası saç diplerimde ferahlama hissettim. İçeriğinde ayrıca organik bezelyede bulunan bir aktif olan Pisum Sativum Sprout Extract bulunuyormuş bu da yeni saç büyümesini sağlayıcı gerekli olan moleküllerin gönderilmesini sağlıyormuş. Celyamin ile ise yıpranmış saçlardaki saç keratini onarılıyor ve nemlendirilme sağlanıyor. Bitkisel içerikli ürünleri sevenlerin denemeleri gereken bir ürün, bana herhangi bir alerji yapmadı. Kokusu da güzel. 




Swiss Sertikasına yani AB şartlarına uygun onaylanıp sertifikalandırılmış bir şampuan. Revox Şampuanı Watsons ve Gratis Mağazalarında bulabilirsiniz. Revox'a bu güzel ürünleri ile beni tanıştırdıkları için teşekkür ederim :)


Beyaz atlı prensini bekleyen Biricit diğer Revox ürünlerini de deneyimledikten sonra yazacak:)



6 yorum:

  1. Memnuniyeti yüksek bir ürün grubu en kısa sürede deneyimlemek için alacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. denemelisin bencede tavsiye edeceğim ürünlerden :)

      Sil
  2. Hepsini çok seveceğinden eminim :)

    YanıtlaSil
  3. Çok merak ediyorum bu şampuanı. Saç dökülmesine etkisi nasıl oldu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saç dokulmesine de etkili zaten mevsimsel dokulmeler normaldir. belli zamanlarda dokulebiliyor. bence denemelisiniz.

      Sil