24 Şubat 2016 Çarşamba

Gezi İstanbul Patisserie&Restaurant Lezzetlerini Keşfetmeye Ne Dersiniz?


Geçtiğimiz hafta İstanbul Taksim'de bulunan Gezi İstanbul Patisserie&Restauranttaydım. Birbirinden harika lezzetleri tattım.

Önce çorba ile yemeğim başladı. Gezi İstanbul Patisserie&Restaurant da dünya mutfağından lezzetleri tadabiliyorsunuz. Tam bir kış çorbası olan Tom Kha Kai Çorbası.. İçinde; mevsim mantarı, tavuk göğüs parçaları, hindistan cevizi sütüve kişniş bulunuyor, tadı çok güzeldi, tavsiye ederim.





Ara öğün olarak; Burrata Peyniri ve Atom Karides'i de tattım, harika lezzetler..



Hafif acı sosla panelenmiş karidesler ve ızgara ikiz tava ekmekle, cherry domates ve fesleğen ile burrata peyniri harika gidiyor. 

Pancarlı semizotlu, roka salatası ile keçi peynirli ikiz tava ekmeği de salatayı yerken lezzeti de yanında hissediyorsunuz.

Ördek Roll ise yine ilk kez tattığım lezzetlerdendi, 16 saat pişirilmiş ördek but parçaları ve lavaş, soğan, salatalık erik sosu ile harika giden bir lezzet, yumuşacıktı.

Gezi İstanbul'un İtalyan mutfağına ait yaptığı yemekleri de muhteşem lezzette, pizzaları da çok lezizdi.



En favorim olan yemekleri de ızgara dana bonfileleri oldu. Kırmızı eti çok seven birisi olarak bu lezzetlerini çok beğendim, graverli ıspanak püresi ve mantarlı volavan ile servis ediliyor. 



Gezi İstanbul'un mükemmel lezzetlerinden sonra restaurantlarının içini de gezdim, pastane ürünlerinden, pastaya, çikolatalardan tatlılara kadar damak zevkinize uygun herşey bulunuyordu.



Lezzetlerin tadımından sonra kahve ve tiramisu ile bu güzel akşam sona erdi, Gezi İstanbul'a bu güzel akşam için çok teşekkür ederim :)


















Biricit Gezi İstanbul lezzetlerini çok beğendi :)


4 yorum:

  1. eskiden beri çok sevdiğim bir mekandır burası hele pastalarına bayılırım :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok lezzetli yemekleri var canım pastalarını denemedim ama :)

      Sil
  2. Çok hoş bir mekanmış ve sunumlar da hoşuma gitti ♥ Afiyet olsun diyelim o halde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok hoş bir mekan hem sunumlar hem de lezzetlerde çok başarılı:) teşekkür ederim

      Sil