22 Mart 2016 Salı

Milk Shake Whipped Cream Saç Köpüğü Yenir mi Sürülür mü? :)



İsminden de anlayacağınız gibi Milk Shake kokulu özellikle de çilek kokulu olduğunu düşünüyorum bu ürünün, şu günlerde en çok kullandığım saç bakım ürünlerimden birisi oldu. Oldukça merak ettiğim bir üründü. Kokusunun çok güzel olması dışında saçlarımdaki kör düğümleri açmasını çok sevdim ben en çok:)

Saçlarım belime kadar uzadı, bu sefer çok uzattım saçlarımı fakat uzun saç güzel durmasına güzel duruyor ama bakımı cidden zor, hele de tarayıp şekil vermesi çok zamanımı alıyor, arka kısımları da düğümleniyor. Milk Shake saç köpüğünü kullandığım zamanlar ise bu duruma çare buldum, saçlarımı yıkadıktan sonra kurulayıp nemli iken köpüğü uyguluyorum ve saçlarımı rahatça tarıyorum, aynı zamanda da şekil veriyorum o harika kokusu ise çok hoşuma gidiyor :) Şişeyi iyice çalkalayıp baş aşağı tutarak sıkıyorum. Sonrada saçlarımda dağıtıyorum ve çok kolay bir şekilde tarıyorum. Bu güzel ürün Beğendim Paylaştım'ın Kelebek Kadınlar Blogger Davetinde hediye edilmişti, Sunrino Cosmetic'e çok teşekkür ederim :)

Önemli bir dipnot; bu ürün meme kanseri bilinçlendirme kampanyası kapsamında özel olarak üretilmiş bir ürünmüş. İçeriğinde; süt ve buğday proteinleri bulunuyor. Saçları nemlendirici, onarıcı ve yapılandırıcı özellikte bir ürün, denemeyenlere tavsiye edeceğim saç bakımı ürünlerinden. 



6 yorum:

  1. saçların süper oldu Yasemincim çok güzel uzadı onun da sırrını yaz da okuyalım :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim tatlım :)) saçlarımın uzaması hakkında ayrıca bir yazı yazacağım:)

      Sil
  2. Bu köpüklerin kokularına bayılıyorum cidden yiyesim geliyor :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende cok sevdim kokusunu çok şekerimsi aynı milk shake gibi :) yesem mi napsam:)

      Sil
  3. saçlardan çok yemelik gibi duruyor canım güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil