10 Haziran 2016 Cuma

Biten Kozmetik, Cilt Bakımı Ürünlerim



Biten kozmetik, cilt bakımı, makyaj ve bakım ürünlerimde bu yazımda bahsettiğim markalar; Redist, Insight, Ekoz Kozmetik,Gülşah, Fresh'n Soft, Solenne, Hc Hair, Benri, Seltek, Orkide Hareketi, Saly Hansen Salon.





Redist Tuz İçermeyen Şampuan: Saçlarım belime kadar geldiği için uzunluğundan dolayı saç bakımımın yapılması çok vakit alıyor, saç ürünlerini oldukça çok kullanıyorum bu yüzden de her bitenler yazımda saç ürünlerimi görebilirsiniz:) Redist şampuan ilk kez deneyimlediğim ürünlerdendi, detaylı yazımı buradan da okuyabilirsiniz. Beğendiğim bir şampuan oldu tavsiye edeceğim ürünlerden.

Insight Şampuan ve Saç Kremi: Insight markası da ilk kez denediğim markalardandı. Şampuanını da beğendim ama Saç bakım kremi daha çok hoşuma gitti, detaylı yazımı buradan inceleyebilirsiniz.


Ekoz Kozmetik Vanilyalı Oda ve Dolap Spreyi: Vanilya kokusunu sevenlerin bayılacağı bir oda spreyi:) Aynı zaman da da dolaplar için de kullanılıyor elbiselerin kötü kokmasını engelliyor sıktığınızda üzerinde lekelenme yapmıyor bu arada.


Solenne Kolay Manikür: Evde kolayca manikür yapmanızı sağlayan bir set, içerisinde kremli eldivenleri çıkıyor, törpü ile tırnaklarınızı kısalttıktan sonra eldivenleri elinize geçirip tırnaklarınıza bakım yapıyorsunuz 15-20 dakika civarında bekletip sonra da itme çubuğu ile tırnak etlerinizi itiyorsunuz, beğendiğim pratik bir üründü. 

Gülşah Aseton ve Fresh'n Soft Oje Çıkarıcı: İkisi de beğendiğim ürünler, ojelerimi çıkarırken uyguladığım pratik yardımcılar diyebilirim.

Hc Hair Ovex: Saç bakımımda uyguladığım en pratik ve en sevdiğim ürünlerden birisi, şiddetle tavsiye ederim :) Saçınızı yıkadıktan sonra saç uçlarınıza uygulayıp 5 dakika bekletiyorsunuz hem kolay taramanızı sağlıyor hem de uçlardaki kırıklarınıza iyi geliyor. Kaç kutu bitirdim inanın hatırlamıyorum:)

Benri Makyaj Pamuğu: Gratisten aldığım yine makyaj temizlemede yardımcılarımdan birisi olan bu ürünle makyajımı temizlemek oldukça pratik oluyor yine alacağım ürünlerden.

Orkide Hareketi Aybel Hodan Yağlı Kırışık Önleyici Anti Aging Krem ve Aybel Komple Kırışıklık Kremi: Cilt bakımımda severek uyguladığım ürünlerden kesinlikle tavsiye ederim, içeriği de temiz içerikli, kimyasal bulunmuyor paraben içermiyor.

Seltek Eyeko Rimel ve Seltek OC Eight Mattifying Jel Cilt Bakım Kremi; Eyeko Rimel Seltek markasının en sevdiğim ürünlerinden birisi şu ana kadar sanırım 2.cisini de bitirdim:) Yağmura ve sıcağa dayanıklı ister yağmurlu havada uygulayın ister havuzda denizde kirpiklerinizden çıkmayan bu maskara favorilerimden birisi. Kirpiklerinize de zarar vermiyor. Seltek OC Eight Mattifying Jel Cilt Bakım Kremi ise daha mat bir cilt isteyenlerin uygulayacağı kremlerden birisi, yağlanmayı önleyici etkileri var.

Salon Ojem ise en sevdiğim ojelerimden birisiydi, renk tonu da kalitesi de gerçekten çok iyi, kirpik kıvırıcımda 1-1 buçuk senelik bir kullanım sonrasında kırılarak beni yeni bir kirpik kıvırıcı ile baş başa bıraktı:) Sanırım Rossmann'dan almıştım.




6 yorum:

  1. bende aseton olarak gülşah markasını kullanıyorum tırnaklarımı kurutmuyor. Benri pamuklar ise efsane :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülşah markası gerçekten iyi bencede:) Benri pamuklar tam makyaj temizlemek için

      Sil
  2. Hiç Redist ürünü denemedim bunca memnuniyet yazısı okuduktan sonra denemek şart oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Redist'in başka ürünlerini de kullanıyorum gayet güzeller bencede kesinlikle deneyin:)

      Sil