5 Haziran 2016 Pazar

Insight Dry Hair Şampuan Ve Saç Bakım Kremi


Insight markası ile ilk kez tanıştım. Yaklaşık olarak 1 buçuk ay gibi bir süre uyguladığım ve bitirdiğim, Dry Hair serisinden bahsedeceğim bu yazımda. Insight saç ürünlerinin başka serileri de bulunuyor. Benim uyguladığım Dry Hair serisi; kuru saçlara özel bir seri. 


Insight Dry Hair Şampuan Ve Saç Bakım Kremini ikisini bir arada uygulayarak kullandım. Insight Dry Hair Besleyici Şampuan; Kuru ve cansız saçları besleyici özellikte, saç tellerini onarıcı ve yumuşaklık sağlayıcı bir şampuan.

İçeriğinde; SLS/SLES Sülfat, Parafin, Silikon, Paraben, Renklendirici, Alerjen Parfüm ve Mineral Yağlar bulunmuyor, bu özelliği de güzel özelliklerinden birisi.
Insight Dry Hair Besleyici Şampuan Bitkisel ve organik fito özler içeriyor ve %100 İtalyan bir ürün. İçeriğinde; organik yulaf özü ve 
besleyici kompleks barındıran; hindistan cevizi yağı, illipe tatlı badem yağı içeriyor.
Islak saçıma döküp biraz köpürtüp durulayarak uyguladım. Saçlarımı duruladıktan sonra Insight Dry Hair Besleyici Saç Bakım Kremini saç diplerimden uçlarına doğru uyguladım, saç kreminin kokusu daha güzeldi. 




İçeriği şampuanı ile aynı, şampuanla yıkadıktan sonra birkaç dakika saçımda bekletip duruladım, yumuşacık etkisi var. İki ürünü de özellikle de saç bakım kremini beğendiğimi söyleyebilirim. Insight Türkiye'ye bu güzel ürünleri ile beni tanıştırdıkları için çok teşekkür ediyorum:)






4 yorum: