23 Haziran 2016 Perşembe

Pideköy'de İftar Yaptık :)



Geçtiğimiz günlerde Ramazan ayının başlarında Ümraniye'de bulunan Buyaka Avm'nin içinde yer alan Pideköy ile beraber çok hoş bir iftar düzenledik. Bizlere çok lezzetli iftar menülerinden sundular. Pideköy'ün Ankara'da 5 şubeleri, İstanbul'da da 2 şubeleri bulunuyor.

Hem açık hem de kapalı pidelerinden tatma şansı bulduğumuz bu güzel iftarın görüntüleri ile sizleri başbaşa bırakırken; tahıllı pidelerinin diyette olanlar için olduğu kadar sağlığını düşünenler içinde harika bir alternatif yemek olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim:) Şimdi o gün tattığımız harika lezzetlerin görüntüleri ile sizleri başbaşa bırakıyorum.








7 tahıllı yüksek lif içeren pidelerinin yanı sıra fasulye turşusu kavurması, salataları, yemek sonrası ikram ettikleri tatlıları da birbirinden lezzetliydi. Kavurmalı, kıymalı, kaşarlı, beyaz peynirli, mantarlı, patatesli, karışık, sucuklu, ıspanaklı kısacası aklınıza gelebilecek her türlü lezzetin pidesini burada bulabilirsiniz. 












İstanbul'da Anadolu yakasında Palladium ve Buyaka Avmde hizmet veren Pideköy umarım en kısa zamanda Avrupa yakasında da şubeler açar :) Bu güzel gün için Pideköy'e ve davetime katılan blogger dostlarıma çok teşekkür ederim. Denemediyseniz kavurmalı pidelerini tavsiye ederim harikaydı :)










6 yorum:

  1. afiyet olsun, hepsi nefis görünüyor :)

    YanıtlaSil
  2. gece gece iştahım kabardı :) afiyet olsun tekrar hepinize. Avrupa yakasına da açarlar umarım da beraber gideriz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah canım bu tarafta olsa hep gideriz teşekkürler :)

      Sil
  3. her şey çok lezzetliydi Yaseminciğim teşekkürler :-))

    YanıtlaSil