19 Ağustos 2016 Cuma

Biten Kozmetik Cilt Bakımı Ürünlerim


Herkese harika bir Cuma diliyorum:) Bu seferki biten kozmetik, cilt bakımı ve saç bakımı ürünlerimde yer alan markalar; Bio Nesia,Alessandro, Ceradolin, Bioder, Avon,Bioblas,Dermokil, Physiogel, Seranem ve Huncalife.




Bioblas Saç Boyası; artık kızıl saçlara doğru gitmeye karar verdim bundan dolayı da en kalıcı, en iyi renk tonunu sağlayan boyaları araştırıyorum, Bioblas en son kullandığım saç boyası ve gerçekten memnun kaldım rengi de oturmaya başladı.
Yine alacağım ürünlerden.

Dermokil 7 Etkili Cilt Bakım Ürünü ; hem yüz maskesi hem de yüz temizleme ürünü olarak kullanıyor ben yüz temizleme için uyguladım, yüzünüzde köpürtüp ılık suyla yıkıyorsunuz, cildimi temizleme etkisini beğendim.

Bioder Makyaj Temizleyici Süt; Favorilerimden olan bir makyaj temizleme sütü. Eğer makyaj temizliğinizde sütleri kullanmayı seviyorsanız bu ürün oldukça hoşunuza gidebilir.

Huncalife Parfüm; çok hoş bir kokusu var, fakat fazla ağır olmaması için fazla sıkmamak gerekiyor.

Bio Nesia El Losyonu; losyon olmasına rağmen hemen emilim sağlayan nadir kremlerden birisi, organik olması da en çok hoşuma giden özelliklerindendi. 

Alessandro El Kremi; ceviz içerikli bu krem cilt tarafından hemen emiliyor, kuruyan eller için ideal bir krem. Özellikle bulaşıktı ev işleriydi derken yıpranan eller için. 


Ceradolin Yüz Kremi; severek uyguladığım kremlerdendi, yağlı hissi bırakmıyor, yağlı kremleri pek sevmiyorum, kuru cildime iyi gelen bir krem oldu, yumuşacık bir etkisi var.



Bioder Cilt Bakımı Kremi; günlük bakımımda uyguladığım bir kremdi, gündüz ve gece yatmadan uyguladım, daha öncede kullanıp sevdiğim cilt bakımı ürünlerimden birisiydi.

Avon Ballı Yüz Kremi: Yüz kremlerinden gidiyorum bu yazımda :) Ama bu biten ürünler bir anda bitmedi hepsi sırayla bittiler, kış zamanı bahar zamanında uyguladığım ürünler ve hepsini bitirmiş olmanın sevinci içindeyim:))) Avon'un bu kremi yumuşacık yapısı ile beğenimi kazandı, uygulama sonrasında yüzümdeki gerilmeler geçti kuru cildime iyi gelen ürünlerden biri.



Physiogel Calming Relief Hypoallergenic Yüz Kremi; gerçekten uygularken severek uyguladığım ve beğenerek kullandığım bir kremdi, detaylı incelememi buradan okuyabilirsiniz. 

Seranem El Bakım Kremi; cildim tarafından hemen emilim sağlaması ve nemlendirme etkisini sevdiğim ürünlerden birisiydi, tavsiye ederim:)

Biten ürünlerimde de bu sefer bu markalar yer aldı, bakalım diğer bitenler yazımda hangi ürünler olacak :)



2 yorum:

  1. parfümü merak ettim şimdi ... paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. parfümün kokusu iyiydi gerçekten fazla sıkmazsanız, sevgiler:)

      Sil