2 Aralık 2016 Cuma

Trendbende.com ile Tanıştınız mı?


Alışveriş yapmayı ve modayı takip etmeyi çok seviyorum. Özellikle de son zamanlarda sürekli alışveriş yapıyorum. Alışveriş yapmak hem stresimi azaltıyor hem de moralimi bir parça da olsa düzeltiyor. 


Alışveriş yapmanın kadınlar üzerindeki etkisini yazmama gerek yok sanırım, alışveriş yaptıkça mutlu olan, hayatın zorluklarından uzaklaşan insanlarız:) 

İnternetten alışveriş yaparken ise; güvenilir ve kaliteli alışveriş sitelerini keşfetmenin zorluğu kadar; kaliteli ürünleri uygun fiyata satın alabileceğimiz siteleri bulmakta en büyük sorunlarımızdan birisi. Hem güvenilir hem de bütçenize uygun bir e-ticaret sitesi bulmak zor ve müşteri memnuniyetinin uygun fiyat ve kalite ile birleşmiş olduğu alışveriş sitelerinden alışveriş yapmak istiyoruz. 

Yeni bir alışveriş sitesi keşfettim. Trendbende 2008 yılından beri kadın giyiminde deneyimi olan bir moda sitesi. Ben trendbende.com ile yeni tanışmış olmama rağmen sitelerinde ürünlerini incelerken kayboldum. Hem ürün çeşitliliği hem de fiyatlarının uygun olması beni cezbetti.

Hem kaliteli hem de uygun fiyatlı kadın giyimi ürünlerini trendbende.com'da bulabiliyorsunuz. Bluz, gömlek, body, mont, ceket, eşorfman, iç giyim, etek, hırka, elbise, kaban, pantolon, sweat, şort, tayt, triko, kazak, tişört, yelek, tulum, çanta, ayakkabı, ev tekstili, aksesuar gibi bir kadının ihtiyacı olan herşeyi trendbende.com'dan satın alabilirsiniz.

Müşteri memnuniyetli odaklı çalışan trendbende.com fabrikadan doğrudan fiyatlarla ürünlerini müşterilerine sunuyor. Ürün çeşitliliği de oldukça fazla. Mesela ben kadın triko&kazak kategorilerine bakmaya doyamadım, triko kategorilerindeki ürünleri detaylıca inceledim ve ilk alışverişimi yaptım, önümüzdeki hafta ulaşacak kargom. Meraktayım gelince hemen instagramdan paylaşacağım.



Kadınların aradığı hemen hemen herşeyi bulabileceğiniz bu güzel sitede aksesuarların yer aldığı kategorileri de çok ilgimi çekti, eldivenlerden saç aksesuarlarına, şallardan şapka ve berelere, bileklikten kolye ve küpelere, yüzüklerden şemsiyeye kadar her aksesuarı bulup, kolayca alabilirsiniz. Hatta eyeliner aperatı bile bulmanız mümkün.

Trendbende.com'da kredi kartı dışında kapıda ödeme seçeneği de var, bu benim çok hoşuma gitti çünkü her alışveriş sitesinde bu özellik bulunmuyor. Kapıda ödeme de 5,90TL kargo ücreti ödeniyor, kredi kartında ise kargo 1 TL olarak ödeniyor. 
Müşteri memnuniyetini, kalite ürünlerini uygun fiyatlarla bir araya getiren trendbende.com henüz kargom gelmeden kalbimi kazandı. Heyecanla kargomun gelmesini bekliyorum.



2 yorum:

  1. o mor kazak harikaymış fiyatı da çok uygun siteye bakacağım hemen..

    YanıtlaSil