21 Ocak 2017 Cumartesi

Biten Kozmetik Cilt Bakımı Ürünlerim



Herkese güzel bir cumartesi günü diliyorum. Şu sıralar biten kozmetik ürünlerim çoğaldı. Birkaç yazıda bu ürünlerden bahsedeceğim, içlerinde sevdiğim ve yeniden kullanacağım ürünlerde var. Bahsedeceğim markalar; Bebak, Termalife, Avon, Emotion, La Roche Posay, Fresh'n Soft ve Agiss.





Bebak Acı Badem Sütlü Makyaj Temizleme Mendilini; makyajımı temizlerken uyguluyordum, içeriğinde Bebak markasının en çok sevilen ürünü olan acı badem sütü var. Makyajımı cildime zarar vermeden temizlemesini beğendim.

Termalife Yüz Maskesi; cilt bakımımda uyguladığım yüz maskelerimden birisi. Detaylı yorumumu buradan okuyabilirsiniz. Beğendiğim cilt bakımı ürünlerinden birisi.

Avon Naturals Romantic Rose ve Chocolate Vücut Spreyi; beğendiğim kokulardan birisi oldu. Vücut spreyi kullanmayı sevenlere öneririm gül kokusu gerçekten çok güzel bir koku bence. Çiçeksi bir kokusu var, çikolata ve gül aromalarını sevenlerin beğeneceğini düşünüyorum.

Avon Little Black Dress ve Avon Perceive Parfümlerim ise; kokularını oldukça beğendiğim parfümlerimdi bitmeseler iyiydi:) Deneyimimi buradan okuyabilirsiniz. Ben Avon'un parfümlerini gerçekten beğeniyorum, deodorant ve spreylerini de aynı şekilde seviyorum.

Hazır deodorant demişken Emotion'ın iki deodorantını da denedim, ikisi de beğendiğim kokulardı, hafif ve çiçeksi, temizlik hissi veren kokuları deodorantlarda daha çok seviyorum.

Avon'un gündüz bakım kremi ise günlük kullandığım ürünlerde kurtarıcılarımdan birisi oldu. Bu ürün bir alışverişimde bir setin içinde yer alıyordu.

Fresh'n Soft asetonsuz oje temizleyici ve Agiss oje sil ise ojelerimi çıkarırken bana yardımcı olan ürünlerden yine alınacaklar.


La Roche Posay güneş bakım kremim ise; lazere gitmem nedeni ile yüzüme uyguladığım güneş koruyucu bakım ürünlerimden birisi. Beğendiğim bir ürün, bu üründe keşke bitmeseydi:) Deneyimimi buradan okuyabilirsiniz.






6 yorum:

  1. Ohh ne güzel bir sürü ürün bitmiş gelsin yerine yeniler. Bende emotion deodorantlarını çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende seviyorum emotion deodorantları gelsin yeniler:)

      Sil
  2. ürünlerin birçoğu kullanıp memnun kaldığım ürünler, yerine gelenleri iyi günlerde kullanmanız dileğiyle, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Bebak'ın makyaj temizleme mendili benim yorgun zamanlarımın kurtarıcısı oldu :)

    YanıtlaSil