16 Şubat 2017 Perşembe

Vazgeçilmez Markalarla Sevgililer Günü Blogger Daveti



Geçtiğimiz cumartesi günü Sevgili Şafağın Dünyası'nın düzenlediği Vazgeçilmez Markalar ile Sevgililer Günü Blogger Daveti'ndeydim. Birbirinden değerli bloggerlar ile beraberdik, uzun zamandır görmediğim çok sevdiğim blog yazarı dostlarımla beraber harika markaları tanıdık. Eresin Taxim Premier Otel'de gerçekleşen bu etkinlikte yeni tanıştığım markalar ve daha önce severek kullandığım markalar yer aldı. İstanbul'un iş, kültür ve eğlence merkezi Taksim'de bulunan 4 yıldızlı Eresin Taxim Premier oteli, misafirlerine Taksim'de kaliteli konaklama, huzurlu bir uyku, zengin açık büfe kahvaltı ve fitness imkanlarını ücretsiz olarak sunuyor. 
Sizleri bugüne ait hoş fotoğraflar ile baş başa bırakıyorum:) 




Svr Martıderm ilk defa tanıştığım bir marka, ürün deneyimlerimde blogumda yer alacak. Svr Martıderm'den Özlem Hanım bizleri ürünleri, markaları hakkında bilgilendirdi. Özellikle kırışıklık önleyici cilt bakımı ürünleri ilgimi çekti. 35 yaşında bir kadın olarak en merak ettiğim markalardan birisi ve ürünlerini de çok meraktayım.



Karakter Dükkanı'ndan Burçin Hanım bizleri firmaları hakkında bilgilendirdi. Karakter Dükkanı özellikle çocukları olan ebeveynlerin sürekli alışveriş yapacağı bir e-ticaret sitesi. Tescilli markaları sitelerinde satıyorlar. 

Revox'dan Gamze Hanım'da bizleri yeni ürünleri hakkında bilgilendirdi, arındırıcı şampuanları ve saç kremlerini deneyeceğim.



Blogger arkadaşımız Sosyal Anneyim Sevgili Fatma; Sosyal Annem LR ekibi olarak; bizleri LR ürünleri hakkında bilgilendirdi, bizlere LR ürünlerinden de hediye etti.


























































Bugüne ait eğlenceli videoyuyu buradan izleyebilirsiniz. Sponsor olan markalara ve Şafağın Dünyası'na bu güzel davet için teşekkür ediyorum:) Bizimle olan markalar sonraki yazımda yer alacaklar.


2 yorum: