6 Mart 2017 Pazartesi

2017 Jartiyerli Çorap Modası



2017 modasında yine etekler, elbiseler ön planda yer alıyor. Etekli ve elbiseli kombinlerin tamamlayıcıları tabii ki külotlu çoraplar ve jartiyerli çoraplar olacak.


Külotlu çoraplar dışında ise her kadının gardrobunda yer alması gereken jartiyerli çoraplar da bu senenin modasında yer alıyor. Jartiyerli ürünler kadın tüketicilerin ilgisini çekecek biçimde hem kullanışlı hem de birbirinden göz alıcı modelleri ile göz dolduruyor.

Jartiyeri kullanırken; çoraplarının dizin üstünde yer alması, lastikli bağcıkları ile çoraba takılması gerekmektedir. Jartiyeri uygularken bağcıklarını uzun tutup, klipslerinden çorabınıza tutturmanız gerekmektedir. Sonrasında bağcığın ayarını yapmanız gerekir.
Jartiyerli çorapları; eteğinizin veya elbisenizin modeline, desenine göre seçebilirsiniz. Desenli, taşlı jartiyer çorapları kullanabileceğiniz gibi; sade düz renkli olanları da kullanabilirsiniz. Benim önerim siyah renkli jartiyer çorapları olacak. Ben desenli ve siyah renkli külotlu çorapları sevdiğim için; jartiyerli çorap seçiminizde daha asil ve çekici duracağınızı düşünüyorum.




Ama açık renkli bir elbise veya açık renkli bir etek giyeceksiniz; örneğin beyaz renkte bir elbiseniz veya eteğiniz varsa bana göre kombininizde beyaz, pudra veya ten rengi, parlak tonlardaki jartiyerli çorapları seçebilirsiniz. Eğer elbiseniz koyu renkse veya siyah renkse kesinlikle siyah renkte jartiyerli çorap giymenizi öneririm. 
Fileli jartiyer çorapları ise oldukça iddialı, baştan çıkarıcı görünmeyi seçen, daha çok feminen bir tarz yakalamak isteyen kadınların tercihi olmalı kesinlikle. 

Gittiğiniz yerlerde daha farklı bir kombin ile çekici olmayı başarmak istiyorsanız örneğin eteğinizdeki desenlere uygun olan taşlı jartiyer çoraplarını da tercih edebilirsiniz. Jartiyerli çoraplar eskiden sadece bir iç giyim olarak gelinlerin kullandığı bir ürünken artık dış giyim içinde kullanılıyor. Dantelli ve file jartiyer çorapları çok ilgi çekici, seksi bir görünüm isteyen kadınların kullanımı için her kadının gardrobunda mutlaka bulunması gereken parçalar arasında yer alıyorlar.

Farklı jartiyerli çorapları nereden temin edebilirim diye merak ediyorsanız size Vixson sitesini tavsiye edebilirim. 

Herkese harika bir hafta dileyerek bu yazıma son verirken; bir başka moda ve alışveriş yazısında görüşmek üzere diyorum:)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder