24 Mart 2017 Cuma

Avon Planet Spa Caribbean Aydınlık Görünüm Veren Yüz Maskesi




Herkese güzel günler diliyorum. Bugün size Avon Planet Spa Caribbean Aydınlık Görünüm Veren Yüz Maskesi'nden bahsedeceğim. Yüz maskelerini uygulamayı çok seviyorum, blogumda çeşit çeşit yüz maskesi yorumumu bulabilirsiniz. Cilt bakımında ve temizliğinde yüz maskelerinin çok etkili olduğunu düşünenlerdenim.

Avon Planet Spa Caribbean Aydınlık Görünüm Veren Yüz Maskesini cildime uygulayıp 10-15 dakika civarında bekliyorum ve ılık su ile duruluyorum. 

İçeriğinde deniz tuzu, deniz yosunu ve inci tozu bulunan ve aydınlatıcı bakım sağlayan Planet Spa Caribbean Escape Aydınlık Görünüm Veren Yüz Maskesini bir kaç aydır kullanıyorum. Yüz maskelerimi sürekli yenileyen, yenilerini kullanan biriyim bu yüzden de hepsi bitmiyor:) 

Avon Planet Spa Caribbean Aydınlık Görünüm Veren Yüz Maskesinin etkilerine gelecek olursam; uygulama sonrası yumuşacık bir cilt, nemlendirme hissediyorsunuz ve aydınlık bir yüz görünümü sağlıyor, bunu ilk uygulama sonrası bile görebilirsiniz.

Avon Planet Spa Caribbean Aydınlık Görünüm Veren Yüz Maskesi
cildinizi makyaj, kir kalıntılarından arındırıyor, temizliyor ve nemlendiriyor. Tavsiye edeceğim cilt bakımı maskelerinden, denemediyseniz kesinlikle deneyin. 







2 yorum:

  1. Maskelere ben de bayılıyorum, aydınlık görünüm vermesi harikaymış. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Gökçeciğim, bende yüz maskelerini çok seviyorum:)

      Sil