22 Mart 2017 Çarşamba

Biten Kozmetik ve Banyo Ürünlerim



Herkese güzel bir hafta, güzel haberler aldığımız bir çarşamba günü diliyorum. Bu yazımda biten, banyo, kozmetik, saç bakımı ve cilt bakımı ürünlerimden bahsedeceğim. Biten kozmetik, saç bakımı, cilt bakımı ve banyo ürünlerimde yer alan markalar; Avon, Le Petit Marseillais,  Revox, Le Soleil, Colgate, Dove, Biodent, Dax Supergro, Haceria, Termalife, Hc Hair Care ve Rituel de Beaute.



Avon Banyo Duş Jelleri; Avon'un duş jellerini oldukça fazla kullanıyorum, lotus flower&aloevera ve wild rose&shea ikisi de ferahlatıcı etkileri olan çiçeksi kokulara sahip banyo jelleriydi. Kokularını çok beğendim. Yine kullanacağım ürünlerden. Avon ürünlerini almak isterseniz bu arada bu linkten sipariş verebilirsiniz. https://kozmetik.avon.com.tr/magaza/guzellikrehberinizyasemin İstanbul Avrupa yakasına elden teslim edebilirim veya bana mailimden de ulaşabilirsiniz. (biricitconsungunlugu@hotmail.com)

Le Petit Marseillais lavanta balı aromalı duş jeli sizi Akdenizin sahillerine götürüyor kokusu ile, çok beğendiğim bir duş jeli idi. 

Revox Saç Kremi; beğenerek kullandığım saç kremlerinden. Saçımı şampuanladıktan sonra saç uçlarıma uyguluyordum, sonrasında su ile duruluyordum. Yumuşacık bir etkisi var kolay taranmasını sağlıyor. Yine kullanacaklarımdan.

Revox Saç Maskesi; Revox'un saç kremi gibi saç uçlarına ve saç boyuna da uyguluyordum, 5 dakika bekleyip duruluyordum, yumuşatma etkisi ve saçları parlatma etkisini beğendim.

Le Soleil Şampuan; güneş görmeyen saçlar için üretilmiş özel bir şampuan. Deneyimimi buradan detaylıca okuyabilirsiniz. Kuru ve boyalı saçlar için olanını kullandım.


Rituel de Beaute Siyah Nokta Burun Bandı; anneminde çok severek kullandığı bir üründü. Burundaki siyah noktalar için ideal bir ürün, kesinlikle tavsiye ederim.

Hc Hair Care Saç Bakım Yağı; içeriğindeki bitkisel yağları saç diplerinize uyguladıktan sonra, 5-6 saat civarında saçlarınızda bekletip sonrasında şampuanlıyor ve duruluyorsunuz. Özellikle saç dökülmelerine karşı önereceğim bir saç bakımı yağı.

Haceria Cilt Bakım Maskesi; yüz bakımımda kullandığım maskelerden birisiydi. İçeriğinde doğal maddeler bulunuyor. Etil Alkol ve Paraben bulunmaması en sevdiğim özelliklerinden biri oldu. Cildimi temizlemesini ve arındırmasını çok beğendim.


Haceria Krem Peeling; cilt bakım maskesinden tek farkı, yüz maskesini 10 dakika civarında cildimde bekletirken, peelingini yüzüme uygulayıp 1-2 dakika sonrasında yüzümü yıkıyordum. Günlük uyguladığım ürünlerden birisiydi. İçerik olarak diğer ürün ile aynılar.


Hc Hair Care Doping Şampuan; saç dökülmelerine karşı etkisini çok beğendiğim bir şampuandı. Spreyi ile beraber kullandım. Şampuanı daha önce bitti ama 1. uygulamam sonrasında bile etkisini hemen gösterdi. Saç dökülmesine karşı kullanmanız için kesinlikle önereceğim bir ürün. 

Termalife Yüz Maskesi; beğenerek uyguladığım bir yüz maskesi idi. Detaylı deneyimimi buradan okuyabilirsiniz. 

Dax Supergro Saç Güçlendirici; margarin kıvamında bir ürün elinize alıp ovalayıp yağ haline getirdikten sonra saç diplerinize uyguluyorsunuz. Etkisi gerçekten iyi, dökülmeleri önlüyor. Kokusu da gayet güzeldi, yıkarken uzun süre durulama yapmanız gerekiyor. Yıkama öncesinde bir kaç saat saçlarınızda durması gerekiyor. Beğendiğim bir üründü.

Dove Sabun go fresh restore; kokusuna bayıldığım bir sabundu yine alacağım:) Uygulama sonrası yumuşacık bir cilt Dove bu konuda gerçekten başarılı, yıllardır severek kullandığım bir marka. Portakal çiçeği ve incir kokuları banyo da gerçekten de güzel gidiyor.

Biodent Diş Macunu; doğal içerikli bir diş macunuydu. Beğenerek uyguladım. Etkileri gerçekten iyi. İçeriğinde doğal nane yağı var, ferahlatıcı etkili diş macunlarını seviyorsanız benim gibi seveceksiniz. İçeriğinin organik olması ve BDIH sertifikası (doğal kozmetik) olması en güzel özelliklerinden. Florur içermeyen bir diş macunu. 


Gelsin yeniler :) bir başka bitenler yazısında görüşmek üzere:)


2 yorum:

  1. ben de avonun duş köpüklerini çok seviyorum geçende çilekli aldım yine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende çok seviyorum canım çilekli çikolatası da çok güzel:)

      Sil