24 Nisan 2017 Pazartesi

Loda Mobilya Blogger Etkinliği





Geçtiğimiz cumartesi günü Loda Mobilya'nın blogger etkinliğindeydim. Evini yenilemek isteyenler, evlenenler ve dekorasyona ilgi duyanlar mutlaka bu yazımı okumalılar, bol görselli, eğlenceli anlarla dolu rengarenk görüntüler sizleri bekliyor:)






Lodamobilya modern mobilyaları ile özgün tasarım ürünlerini 2000 yılından bu yana yüksek teknoloji ve insan emeğini birleştirerek topluma ve çevreye duyarlı üretim anlayışını sürdürmektedir. Ürün çeşitliliği, farklı tasarımları, kalite anlayışı ve satış sonrası hizmetleri ile Türkiye’nin saygın mobilya üreticileri arasında yer almaktadır. İstanbul’da; Modoko, Masko ve Bostancı’da showroomları olan Loda Mobilya’nın Bursa Nilüfer’de ve yurt dışında Azerbaycan Bakü’de bir showroomu bulunmaktadır. Yakın zamanda Filistin'de de bir şubeleri açılmış. Ülkelere ve bölgelere göre de özgün tasarımlı mobilyalar üretebiliyorlar.














Lodamobilya iş ortağı olan Adem Bey gün boyu bizleri markaları ve ürünleri hakkında bilgilendirdi. Hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedik. Müşteri memnuniyetini temel ilke edinen Loda Mobilya, müşterilerine kaliteli ürünler sunmanın yanında, dünya trendlerini yakından takip ederek, yenilikleri ürünlerine yansıtıyor. 
Mobilya tasarımları modern tasarımlar olarak oldukça başarılı bence. 

Koleksiyonlarında; gardrop, karyola, şifonyer, komodin, konsol, masa, sandalye, bench, vitrin, tv ünitesi, orta sehpa, yan sehpa, c sehpa, koltuk, köşe koltuk, berjer, puf, dresuar, çalışma masası, kitaplık, mutfak masası, aydınlatma ve aksesuar ürünleri bulunuyor. Yatak odaları, yemek odaları, oturma grupları ve tv üniteleri de evinizdeki yaşam alanlarınız için özel olarak tasarlanmışlar.















Bu güzel davetleri için Loda Mobilya'ya teşekkür ederim. 


6 yorum:

  1. Canım iyi ki geldin çok teşekkürler sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben çok teşekkür ederim canım davetin için sevgiler:)

      Sil
  2. Yasemincim iyi ki geldin de görüşmüş olduk :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım çok güzel oldu bende yine görüştüğümüze sevindim İremciğim:))

      Sil
  3. instagramdan izlemiştim çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil