1 Nisan 2017 Cumartesi

Yamuna Korse Deneyimim




Herkese mutlu cumartesiler dilerim. Hafta sonu geldi bile:) Bugün sizlere şubat ayının başında tanıştığım bir üründen bahsedeceğim. Yaklaşık 2 ay süresince belirli zamanlarda kullandığım, özellikle de kadın okuyucularımın ilgisini çekecek bu ürün Yamuna Korse'ye ait bir ürün.



Öncelikle ürünün özelliklerini inceleyecek olursak; 

Orjinal Yamuna vücut şekillendirici korse ile anında 2 bedene kadar incelmek mümkündür, Yamuna korseleri Türkiyedeki ilk Orjinal waist training korsedir. Yamuna korse ile herhangi bir sağlık probleminiz yok ise günde 6-8 saat kullanabilirsiniz, düzenli kullanımda 1-2 haftadan itibaren kalıcı incelme sağlayabilmektedir. Yamuna waist training korselerimiz içerisinde dik durmanızı ve postürünüzü düzeltmenizi sağlayan 9 çelik balen bulunur. Yamuna korse 100% latex kumaş ve 3 katmandan oluşur, vücudunuzu daha iyi sarmasını sağlayan spandex karışımlı pamuk yüzeyi sayesinde vücudunuz şekillendirir ve fit bir görünüm sağlar. Orjinal Yamuna waist training korseler Kolombiya dizaynı olup diğer korselerden çok daha dayanıklıdır. Yamuna korseler makinede yıkanmaz sadece silinebilir özelliğe sahiptir.





Yamuna Korse'yi ilk kullandığım haftaya gelecek olursam; gündüz uyguladım. İlk kullanımda bedenimde karın bölgemde bir sıkılık hissettim, nefes alamayacakmışım gibi hissettirdi. Fakat bir kaç saat içinde bu duruma alışıyorsunuz. 6 saat civarında üzerimde taşıdım, bir kaç gün içinde etrafımdaki insanlar kilo verdiğimi söylediler. Yani 2-3 günlük bir kullanım sonrasında dahi etkisini gösteren bir ürün. Hatta kullanımım sonrasında ki hafta bir blogger davetindeydim ve blogger arkadaşlarım kilo vermişsin diyerek beni çok şaşırttılar. Bu ürünü kullandığımı da kimse bilmiyordu. Sadece dışarıdan görülen etkisi yok, vücudu toparladığını; özellikle de sırt ve karın bölgesindeki fazlalığı toparladığını siz de hissedip görüyorsunuz. Yamuna Korse'yi sürekli kullanmadığım halde 1 bedene kadar inceldim. İlk başta kullandığımda 3. katmanını kullanırken şimdi 2. katmanındayım. 

Kilo vermek isteyen, diyet yapan, vücudunda sarkık bölgeleri olan özellikle de karın bölgesini toparlamak isteyen kişilere tavsiye edeceğim bir ürün. Ben yaz mevsimine doğru yaklaşırken daha da uzun süreli kullanmaya devam edeceğim bu güzel ve faydalı ürünü. Çünkü gerçekten faydalı bir ürün. Kullandığınızda siz de anlayacaksınız. 


2 yorum:

  1. gerçekten etkiliyse denemek lazım, karın bölgem fena bu aralar:)

    YanıtlaSil