15 Mayıs 2017 Pazartesi

Anne Sultanlar Blogger Daveti




Geçtiğimiz cumartesi günü Sevgili İlknur'un Dünyası'nın düzenlediği Dedeman Bostancı Otel'de gerçekleşen; Anne Sultanlar Blogger Daveti'nde Anneler Gününü Kutladık. Bu yazımda eğlenceli fotoğraflarla dolu bir blogger etkinliği yazısı okuyacaksınız.






Sevgili İlknurcuğum çok emek vererek, harika bir etkinlik planlamış, bizleri çok güzel bir şekilde ağırladı.  Ankara'dan gelen blog yazarı arkadaşlarımla da hasret gidermiş olduk, hepsi birbirinden değerli ve çok sevdiğim bloggerlar ile bir aradaydım.






Dedeman Bostancı Otel'in harika ikramları ile gerçekleşen bu muhteşem davetin organizasyonları, masa süslemeleri SBZ Organizasyon'a aitti. Sbz Organizasyon 'Hayallerinize Ortağız, Dokunduğumuz Hayatlardan Parmak İzlerimiz Silinmez' sloganı ile özel davetleriniz, günleriniz için hizmetler veriyor.



İkramlarımızda harikaydı, Dedeman Bostancı'ya bu güzel ikramları için teşekkür ediyorum. Toplantı ve etkinlikleriniz, düğünleriniz için tavsiye edeceğim otellerden birisi olan Dedeman Bostancı Otel İstanbul Anadolu yakasında yer alıyor. Keyifli bir Dedeman misafirliği yaşatarak seyahatlerinizden daha fazla zevk almanıza katkıda bulunabilmek amacıyla sizin için özel paketler hazırlamışlar. Dedeman Bostancı; çok amaçlı ve geniş toplantı salonları, profesyonel ekibi sayesinde ihtiyaç ve beklentilerin üzerinde hizmet sunuyor. Çoğunluğu gün ışığı alan toplantı salonlarının tümünde işitsel araçlar, TV, DVD oynatıcılar, projeksiyon sistemleri, teknoloji dünyasının gelişmiş ses ve ışık ürünleri mevcut. Dedeman Bostancı ve SBZ Organizasyon Bizlere özel hediyelerde verdiler, teşekkürler :)









Bu güzel etkinliğin en güzel anlarından birisi; Electrolux markasına ait hediye kazanan 3 şanslıdan birinin de ben olmam oldu:) Electrolux Kahve Makinesi hakkında daha sonra detaylıca blogumda yazacağım, çok teşekkür ederim:)









Papağan Kuruyemiş Marka Yetkilisi İsmail Bey; bizleri ürünleri hakkında bilgilendirdiler. Çocuklar için yeni bir ürünleri çıkmış, 5 farklı kuruyemişin içinde bulduğu özel olarak paketlenmiş olan kuruyemişleri bulunuyor. Ayrıca ay çekirdeklerinin yanında da çekirdek kabukları için özel kağıtları ilk kez kendileri bulmuşlar, son kullanıcılar için ideal bir çözüm olmuş. 






Havan İlaç Marka Yetkilisi bizlere ürünlerini anlattılar. Çocuklar için balık yağı bulunan Havan İlaç'ın balık şeklinde jelibona benzeyen bir balık yağları da yeni üretilmiş. Balık yağı yiyemeyen çocuklar için daha rahat uygulanabilir olan bu ürünle de ilk kez tanıştık.





Karakter Dükkanı Marka Yetkilisi; Burçin Hanım'da aramızdaydı, bizleri markaları hakkında bilgilendirdiler. Daha önceden de yeğenlerim için ürünlerini kullandığım Karakter Dükkanı; lisanslı ürünler ile çocukların sevdiği karakterlere ait şeyleri, e-ticaret sitelerinde satıyor. Çocuklarınız, tanıdıklarınızın çocukları için kesinlikle bu siteye bakmanızı öneririm.






















Fotoğraf çekimlerimizi Bahar Mandan yaptı, Instagramdan @bahardan_once hesabından kendisini bulup özel davet ve dış mekan çekimleri için iletişime geçebilirsiniz, teşekkürler.


























Bu güzel davet için; Sevgili İlknurun Dünyası'na ve sponsor olan birbirinden değerli markalara çok teşekkür ederim, en kısa sürede de sponsor markalardan bahsedeceğim bir yazım olacak, herkese güzel bir hafta diliyorum.





2 yorum:

  1. Canım seni 6 yıldır tanıyorum,hiç degişmedin kişiliğinden ödün vermedin.iyi ki geldin.sevgiler💕💕💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım 2011 den beri 6 güzel yıl olmuş :) blog dünyasında iyi ki tanıdım dediğim güzel yürekli ve başarılı insanlardan birisin, davetin için çok teşekkür ederim, harika bir gündü, sevgiler :)

      Sil