17 Mayıs 2017 Çarşamba

#engüzelannelergünüistanbulakvaryumda Blogger Etkinliği


Geçtiğimiz pazar günü anne bloggerlar ile #engüzelannelergünüistanbulakvaryumda Blogger Etkinliğindeydim. İstanbul Akvaryum gezimiz öncesinde; Crowne Plaza Florya Otel Salamina Restaurant Kış Bahçesi'nde denize sıfır manzaramız ile anne blog yazarlarıyla brunch yaptık. Kahvaltımız da bize birbirinden çeşitli ve lezzetli yemekler ikram edildi.  Crowne Plaza Florya Otel; Florya'nın ilk ve tek beş yıldızlı oteli, denize sıfır konumu ile ve doğayla bütünleşik yapısı ile tam bir city-resort otel. 




































Ailenizle birlikte harika bir hafta sonu geçirebileceğiniz bir yer, özellikle brunchlarını çok beğendim, kesinlikle tavsiye ederim :) Hepsi birbirinden lezzetliydi, personelleri de çok sıcaklar bizleri çok güzel bir şekilde ağırladılar.




Brunchımız sonrasında İstanbul Akvaryum'u anne bloggerlar ve çocukları ile beraber gezdik. Çok eğlenceli ve keyifli bir gün oldu. Ben ilk kez İstanbul Akvaryum'a gittim. En çok penguenleri merak ediyordum:) Çok sevimli, çok tatlılar. Köpek balıkları da gerçekten ilginçti. Sadece çocukların değil büyüklerinde ilgisini çekecek bir yer İstanbul Akvaryum, ailecek gidip kesinlikle görmeniz gereken yerlerden birisi. 











İstanbul Akvaryum; dünyanın en büyük tematik akvaryumu olma özelliğinde. İstanbul Akvaryum'da 17 bin canlı çeşidi bulunuyor. İstanbul Akvaryum; dünya denizlerinde yaşayan balık türlerinin içinde bulunduğu, kendi türündeki akvaryumlarla kıyaslandığında; gezi güzergahı, temalandırma, interaktiflik, yağmur ormanı ve yeni nesil teknolojisiyle dünyanın en yenisi olma özelliğine sahip.




Coğrafi bir rotayı takip ederek Karadeniz’den Pasifik’e uzanan toplam 17 tema ve 1 adet yağmur ormanından oluşan güzergahta çok keyifli ve eğlenceli bir yolculuk yaptık. Renkli görüntülerle sizleri başbaşa bırakıyorum:)



































İstanbul Akvaryum'da kasırga simulatörü, aynalı labirent, köpek balıklarıyla dalış, Flyride helikopter turu da yapabiliyorsunuz.  
Crowne Plaza Florya Otel'e ve İstanbul Akvaryum'a bu güzel gün için çok teşekkür ediyorum. Pazar günü İstanbul Akvaryum'un canlı yayınlarında da biz vardık, çektiğim videolarımı da instagram hesabımdan izleyebilirsiniz. Davetimi kırmayıp gelen Vanilins, Şafagın Dünyası, Locosmetico, Mavi Umut, Yeni Hayatımın İlk Günü blogger arkadaşlarıma çok teşekkürler :)




İstanbul Akvaryum bizleri yolcu ederken bizlere bu güzel hediyeleri de verdiler, çok teşekkürler :)





10 yorum:

  1. çok güzel bir etkinlik olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Keyifli bir anneler günü idi. Davetin için teşekkür ederim canım😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım ben teşekkür ederim geldiğin için canım:) çok güzel bir gündü.

      Sil
  3. ben de akvaryumu görmek için sabırsızlanıyorum Yasemin:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. harika bir yer canım görünce çok hoşuna gidecek eminim :))

      Sil
  4. Davetin için çok teşekkürler cnım, çok keyifliydi
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım ben teşekkür ederim ayağına sağlık. çok keyifli bir gündü:)

      Sil
  5. Harika bir etkinlik olmuş. Fotolar bir harika.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok güzel bir gündü, beğenmenize sevindim, teşekkür ederim:)

      Sil