19 Haziran 2017 Pazartesi

AVON’dan “bereketi bol” Bayram Paketleri

AVON’dan “bereketi bol” Bayram Paketleri

AVON, Ramazan Bayramı’nı kadınlara ve erkeklere özel iki zengin bayram paketiyle kutluyor. Temel bakım ihtiyaçlarını karşılayacak paketlerde AVON’un en beğenilen ürünlerinden özel bir seçki yer alıyor.
Bayram sevincini tamamlayacak özel bayram fırsatları sunan AVON, Ramazan ayının bolluk ve bereketini bayrama da taşıyan hediye paketleri hazırladı.
Parfüm, roll-on ve duş jelinden oluşan “Kadınlar İçin Bayram Paketi”nde yaz aylarını çiçeksi ve canlı kokularla geçirmek isteyenler için ideal ürünler var. Paketin yıldız ürünü AVON Cherish EDP parfüm; yasemin, misk ve odunsu notalarla kullananlara zarif bir hava katıyor. Paket içerisinde yaz günlerinde rahat günlük kullanım için Cherish roll-on deodorant da yer alıyor. Büyük boy AVON Senses Mistique nemlendirici duş jeli ise egzotik gül ve yasemin kokularını kremsi formülüyle birleştiriyor.
Erkekler İçin Bayram Paketi”nde ise Black Suede Sport EDT parfüm, ve roll-on ile AVON Senses Extreme saç ve vücut şampuanı bulunuyor. Black Suede Sport, çekici turunçgil ve vetiver kokularının maskülen ve sofistike birleşimiyle güçlü ve sofistike erkeklerin hareketli zamanları için tasarlanmış aktif bir parfüm. AVON Senses Extreme ise greyfurt ve sedir ağacı kokularıyla duyuları harekete geçiren bir duş deneyimi yaratıyor.
Her iki paket de özel askılı hediye çantaları içinde ve mevcut parfümlerin 5’li numune setleriyle birlikte sunuluyor.
AVON’un tüm bayram fırsatlarıyla ilgili detaylı bilgi edinmek ve kolayca satın almak için www.AVON.com adresini ziyaret etmek veya AVON Satış Temsilcileri ile iletişim kurmak yeterli.
Kadınlar İçin Bayram Paketi
AVON Cherish EDP parfüm, roll-on deodorant ve 5’li numune seti, AVON Senses Mistique nemlendirici duş jeli, hediye çantası – Kampanya fiyatı – 39,95 TL
Erkekler İçin Bayram Paketi
AVON Black Suede Sport EDT parfüm, roll-on deodorant ve 5’li numune seti, AVON Senses Extreme saç ve vücut şampuanı, hediye çantası – Kampanya fiyatı – 39,95 TL

* Basın Bültenidir.

2 yorum: